Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet anyám és a nagyapám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet anyám és a nagyapám gyereke vagyok? Vérfertőzött vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos kiderült egy nagy titok. Anyám fiatalon szült. Az apja aki az én nagyapám megerőszakolta. En eddig nem tudtam, h ki az apám de most lehet, h verfertozessel születtem. Szerintetek lehet baja a gyerekemnek? Hamarosan szeretnék családot alapítani de most rettegnek, hogy lehet-e baja a gyerekemnek. Kérlek segítsetek!!
2016. júl. 4. 20:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha ez igaz, akkor lehet baja, ne csinálj gyereket.
2016. júl. 4. 20:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmennék egy genetikával is foglalkozó orvoshoz. Én azt mondanám, hogy nagyobb az esélye bizonyos genetikai betegségeknek, de nem mérvadóan, nem hiszem, hogy sokat nyomna a latba.
2016. júl. 4. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább orvossal kéne megbeszélned.
2016. júl. 4. 20:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb esélye nálad lett volna, hogy valamilyen hibával szülessél, és ennek az esélye generációnként hatványozottan csökkenni fog. Olyan egészséges szülőknek is lehet beteg gyermeke, akik nem állnak rokonságban egymással, ezért te esetedben ez a valószínűség bizonyára nagyobb százalékot jelentene matematikai szempontból nézve, de én ennek ellenére nem javasolnám, hogy ne gondolkodj gyermekvállalásban. Te is egészséges vagy, miért ne lehetne a gyermeked is az?
2016. júl. 4. 20:33
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
A betegségek esélye hatványozott egy normál kapcsolatéhoz képest, és előbb-utóbb kijön. Egy fogyatékkal élő gyerek élete szenvedés.
2016. júl. 4. 20:41
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt egy osztálytársam anno, akiről ez keringett,hogy a nagyapja az apja.
2016. júl. 4. 20:43
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Sőt így tulajdonképpen az ANYÁD FÉLTESTVÉRE vagy!
2016. júl. 4. 20:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Aki normális választ küldött annak köszönöm! Az aki pedig nem az kicsit gondolkodjon el. Azért mert mert anyámat megerőszakolta az abberalt apja nem kell olyat írni, h ne csinálj gyereket... kedves kommentelo gratulálok. A helyzet az hogy anyám nem mondd semmit erről. Van egy esélyes h ki az apám. Nyilván hülye nem vagyok orvost is megkérdeztem kérdezek is meg rajta kívül másikat is. De annyira elszomorító ez a dolog, h gondoltam így névtelenül miért ne tehetnek fel egy kérdést.
2016. júl. 4. 21:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos itt gyakorin kevésbé hozzáértő emberek vannak.

De szerintem próbálj gyereket vállalni, miért ne?

2016. júl. 4. 21:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon picivel több az esélye! Attól még válalhatsz gyereket! Én kívánom neked, hogy egészséges gyermeked szülessen! Sajnálom, hogy ilyen megtörtént.
2016. júl. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!