Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a fiúk közel 100%-a elfantáziálgat legalább egyszer arról, hogy milyen is lehet bekapni és szopogatni a péniszt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 21:14
1/10 anonim válasza:
Soha nem jutott még eszembe, hogy lesuckoljak egy hímnemű egyedet! :D 27F
2/10 anonim válasza:
Ez baromi nagy hülyeség. Naponta legalább 10× jut eszünkbe.
31F
3/10 anonim válasza:
akkor én szerencsére nem ebbe a kategóriába tartozom :D
de szerintem nem igaz, de a többi fiú nevében nem tudok nyilatkozni :D
23F
4/10 anonim válasza:
En sem vagyok koztuk az biztos XD
5/10 anonim válasza:
Gondolom valami roppant hiteles tanulmány eredménye ez..
6/10 anonim válasza:
nem is 100 de legalább 70 biztos van
7/10 anonim válasza:
Nem igaz! Vagy egybeírva, nemigaz = punciszőr. Nekem ez jut eszembe sokszor, hogy az orrommal (is) a nyelvem mellett túrom a nedves, gőzölgő, kellemes íz- és illataromával bíró virágocskáját a nőnek.
8/10 anonim válasza:
Fejbe is lőném magam, ha ilyen jutna az eszembe. :D
9/10 anonim válasza:
Gondolom a brit tudósok unatkoztak ezért ezt megállapították. Néha eszembe jut olyankor meg is csinálnám, de van olyan akinek nem.
10/10 anonim válasza:
nehezen tudom elképzelni. nekem ez kb olyan gondolat, mintha elképzelném, milyen lenne mondjuk egy szamár nyelve a számban :D először is undoritó, másodszor meg semmi értelme.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!