Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha régebben szedtem egy fogamzásgátlót, de vége lett az akkori kapcsolatomnak és abba hagytam. De most újra elakarom kezdeni mert összejöttem valakivel, azt el lehet vagy újra el kell mennem nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
máj. 7. 17:01
2/5 A kérdező kommentje:
Fel évig kb
máj. 8. 00:00
4/5 anonim 

válasza:

De azért neked sem lesz jó hogy minden kapcsolatodnál szeded, utána meg mindig abbahagyod...
5/5 anonim 

válasza:

Háziorvosod valószínű felírja neked. Szerintem sem jó ha abbahagyod és pár hónap múlva újra kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!