Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik óvszer jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszer jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy szerintetek melyik gumi jó. Márkák, típusok és miért?

Eddig a Masculant próbáltam, de annyira nem vált be. Érdemes annyit tudni rólam, hogy 20-22cm hosszú vagyok és az átmérőt azt nem tudom. Előre is köszönöm a komoly válaszokat.

máj. 9. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont a legfontosabb méretet nem tudod hozzá, akkor mérd meg.
máj. 9. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Hosszra kb. bármelyik jó, az átmérő a lényegesebb. Ha neked egy adott típus nem jön be, akkor nyugodtan válts másikra! Amúgy az átmérő rá van írva mindegyikre, 52 mm az átlagos, de még azt is rá lehet húzni egy 60 mm-sre is. Ha viszont túl nagyot választasz akkor az lecsúszhat menet közben!
máj. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!