Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemetnikolette kérdése:
Szerintetek lehet olyan hogy fuggök a fogamzasgatlotol?
Figyelt kérdés
Ha nem szedek fogamzasgatlot akkor nem olyan szép a böröm rendszeretelebb a havi vérzésem és nem is vagyok olyan ki egyensulyozott mint amikor szedem. és igazabol ha tehetném sosem hagynám abba a szedését, szerintetek ez igy jo, vagy ti mit tapasztaltok a fogamzasgatloval?okt. 30. 07:53
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Valakinek ezt váltja ki. Valakinek nagyon pozitívan hat a testére.
Valakinek pont az ellenkezője.
Ezért olvashatsz a fogamzásgátlókról totál ellentétes írásokat.
Valakinek nagyon bejön, valakinek nagyon nem. EGyéni.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Egy fogamzásgátló szedése nem függőség. Azt folyamatosan kell szedni, pont. Nem olyan mintha ráfügg valaki mondjuk a fájdalomcsillapítókra. A függőségtől ez nagyon messze áll.
Rám is "jó" hatással van a gyógyszer, nincs annyi pattanásom, nem híztam tőle, stb. De attól nem vagyok függő, ha a doki mást javasolna, akkor nem szedném.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:3 as. Egy szóval nem írta hogy olyan értelemben lenne függő, ahogy te érted.
Hanem a teste pozitív változásai függenek a gyógyszertől. Teljesen más a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!