Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megromolhat a fogamzásgátló ilyen melegben?
Sziasztok! 9 éve szedem a gestomix20 tablettát, azóta így tárolom. Táskámban a pénztárcámban. Most ugye nagyon melegek voltak, irodában van klíma kocsiban nincs, otthon sincs. Nap közvetlenül nem sütötte.
Az állagán, színén nem vettem észre elváltozást.
Okozhat gondot?
Ti hogy tároljátok ilyenkor?

válasza:" 5. Hogyan kell a Gestomix tablettát tárolni?
Legfeljebb 30°C-on tárolandó.
A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!
A buborékcsomagoláson feltüntetett lejárati idő (Felh.:)után ne szedje ezt a gyógyszert.
A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.
Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét."

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Feleségem nemrég szült, és lassan esélyes lesz, hogy ismét tudunk szexelni. Viszont a védekezést nem tudjuk hogyan oldjuk meg. Ugyanis bármilyen óvszert húzok, nagyon zavar, és emiatt szinte azonnal lankadok, nem birok erekciót fenntartani. Régen is mindig gondom volt...
Ra kb 15- 20 percre voltam, meg utána kb 2 óra múlva Második héten vagyok 8. Szem, lehet baj ha előtte mind beszedtem szépen? Vagy legyen meg a 7 nap nyugalom
Sziasztok! Szedem a lindynette foggatlot mar rendszeresen 1 eve kb es most parommal elmentunk nyaralni repulos ut volt stresszeltem is azert de nem gondolnam hogy emiatt viszont nem jon meg a menstruaciom. Mindig pontosan megjon a gyogyszer leallasa utan 4 napra de...
Tapasztalatok ? Hiztatok tőle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!