Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megromolhat a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromolhat a fogamzásgátló ilyen melegben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 9 éve szedem a gestomix20 tablettát, azóta így tárolom. Táskámban a pénztárcámban. Most ugye nagyon melegek voltak, irodában van klíma kocsiban nincs, otthon sincs. Nap közvetlenül nem sütötte.

Az állagán, színén nem vettem észre elváltozást.

Okozhat gondot?

Ti hogy tároljátok ilyenkor?

júl. 1. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:

" 5. Hogyan kell a Gestomix tablettát tárolni?

Legfeljebb 30°C-on tárolandó.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

A buborékcsomagoláson feltüntetett lejárati idő (Felh.:)után ne szedje ezt a gyógyszert.

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét."

júl. 1. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyèm eléggé megolvadt, de az nem tabletta, hanem kúp. Hűtőben tárolom.
júl. 3. 02:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elolvastam a beteg tájékoztatót de igazából saját tapasztalat érdekelne. Én semmit nem vettem észre a tabletta küllemén/állagán
júl. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan oldjuk meg a védekezést igy?

Feleségem nemrég szült, és lassan esélyes lesz, hogy ismét tudunk szexelni. Viszont a védekezést nem tudjuk hogyan oldjuk meg. Ugyanis bármilyen óvszert húzok, nagyon zavar, és emiatt szinte azonnal lankadok, nem birok erekciót fenntartani. Régen is mindig gondom volt...

Fogamzásgátló bevétel után hasmenés?

Ra kb 15- 20 percre voltam, meg utána kb 2 óra múlva Második héten vagyok 8. Szem, lehet baj ha előtte mind beszedtem szépen? Vagy legyen meg a 7 nap nyugalom

Mi miatt lehet ez?

Sziasztok! Szedem a lindynette foggatlot mar rendszeresen 1 eve kb es most parommal elmentunk nyaralni repulos ut volt stresszeltem is azert de nem gondolnam hogy emiatt viszont nem jon meg a menstruaciom. Mindig pontosan megjon a gyogyszer leallasa utan 4 napra de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!