Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit megijedtem.. a parommal szexeltunk, fogamzasgatlot szedek, eddig direkt ki lett huzva idoben stb, de most sajnos nem ugy tortent ahogyan mi azt terveztuk, rogton felalltam, hatha igy megakadalyozom, szerintetek becsuszhatott?:/

válasza:13-as. És szerinted a világon a több millió nő mire szedi? Szerinted miért fogamzásgátló a neve?
"nem egy ismerosom lett terhes"
Ha rendesen beszeded a tablettát, nem hánysz, nincs hasmenésed, akkor nem leszel terhes mellette

válasza:Nézd meg a Pearl-indexet, az valami 99.97% fölött.
Tehát egy év alatt, rendszeres BELEÉLVEZŐS szexnél ennyi nő NEM lesz terhes.
Az ismerőseid kihagytak 1 napot legalább.
100% az, ha kiveszik a petefészkeket.

válasza:

válasza:Kérdező, attól még, mert te elsősorban más miatt szeded, attól még fogamzásgátló, aminek az elsődleges funkciója a teherbeesés megakadályozása.
Valóban nincs 100%-os módszer, de bármibe lefogadom, hogy majd mindegyik „terhes lettem fogamzásgátló mellett” esetnél becsúszott a használó részéről baki, amit már más kommentelő is felsorolt (pl. kimaradt tabletták, összevissza szedés, antibiotikum szedése, hányás, hasmenés).

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos a nyelvi korlátaim megakadályoztak abban hogy bővebb kifejtést kérjek tőle:D
Én sajnos így vagyok az egész fejem lefő ilyenkor. Hogyan lehetne ezt kezelni, megakadályozni?
Sajnos elvesztettem, égre-földre keresek ilyet, de sehol semmi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!