Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár napja megismerkedtem egy fiúval.Tegnap azzal állt elő,hogy szeretne önkielégíteni kamerán nekem és én nézzem végig.Ez természetes dolog szerintetek?Megnézzem szerintetek?

válasza:

válasza:miért, téged érdekel?
ha igen, nézd, ha nem, akkor nem...problem solved!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem, beteges, és amúgy szánalmas.
Az meg egy másik probléma hogy szexuális kultúrából manapság NULLA nevelést kaptok.. de erről nem ti tehettek.
a gyerek meg egy kretén, ugyanezen okból.

válasza:9
Tudod az emberek az őskorban úgy szexeltek, hogy pár centire voltak egymástól (vagy még annyira se). Most meg ez egy kicsit már másként van. De hát haladni kell a korral, lassan a kérdésben kiírt cybersex lesz természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Attól félek mindig h megbántanám a mostani bnőmet. Viszont kettővel semmiképp nem szeretnék lenni:D
Hol kell keresni azokat a nőket, akikkel nem csak az ágyban van élvezet, akik agyban a földön járnak, és jónak látják meghaladni önmagukat? Akik értik a szeretet lényegét, és nem csak "fogyasztani" akarják a másik fél előnyeit. Akiknek van belátóképességük, de nem...
Nekem nem tűnik annak egyáltalán, az a minimális alkalom is fura volt számomra, amikor éppen volt kapcsolatom és bemutattak otthon.
Természetesen, az ismerkedés után randi következik.15/f
Természetesen az ismerkedés után, randi jön. :D 15/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!