Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim 

válasza:

Többször is de elfelejtettem bekarikázni a naptárban.
12/19 anonim 

válasza:

Én már ültem vki száján és kellemetlenül éreztem magam H a büdös seggem az orrában van
14/19 anonim 

válasza:

A férjem minden este ráül a számra. Imádom így nyalni a fenekét.
30N
15/19 anonim 

válasza:

Volt már szex előtt is,után is.. Jó volt..
16/19 anonim 

válasza:

Nagyon jó érzés volt nyaltam a hölgynek a popsilyukat
17/19 anonim 

válasza:

Idén Februárban volt az utolsó. Én mindegyik barátnőmmel csináltam, aztán volt akinek nem annyira tetszett és volt, aki odavolt érte.
18/19 anonim 

válasza:

2010 nyarán, még gyerek voltam. nyári kajak táborban összevesztem az egyik idősebb lánnyal, aki mondta, hogy meg fog verni. Sajnos addig éleződött a konfliktus, hogy legofogott és egy az egyben ráült a fejemre. Elég megalázó volt, mert mások is látták és ott röhögtek
19/19 anonim 

válasza:

Barátommal csináljuk egymásnak kölcsönösen, de én hoztam fel neki, mi imádunk popsit nyalni mindketten
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!