Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akiknek szeretőjük van és a párotokkal 10 éve együtt vagytok egy romlott kapcsolatban,otthon milyen rendszerességgel van szex? Megjavította vagy még inkább tönkretette a kapcsolatotokat?

válasza:

válasza:

válasza:2s dettó. Annyi hogy én 42 vagyok de otthon a kötelező sincsen,már kb 8evesemmi nincs.
Ezért volt szeretőm.
Támogatást is adtam.
De végül messze ment dolgozni így el is tűnt.
Azóta is keresek egy partnert Bp en de sajnos nem egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Ez nagyon ciki? Jóvá tehetem valahogy?
Fontos, hogy nem egyszemélyes ágyban, hanem 140 centi széles matracon!
Mennyivel fiatalabb férfival jönnétek össze maximum? Egy fiatalabb férfivel inkább csak szexkapcsolatot létesítenétek, vagy komolyabb kapcsolatra is összejönnétek vele? Köszönöm a válaszokat.
Nálunk mindennap van szex, és ha 1-2 napig nem borotválom, akkor ugye borostás, és nyalásnál kényelmetlen. Ha pedig mindennap borotválom, akkor meg kipattogok. Párom azt mondja, inkább hagyjam meg, kb 1centisre
Kort is írhattok mellé. Köszi.;)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!