Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire értik, hogy minden csaj volt már arany galuska életében?

válasza:

válasza:Miért lenne túlzás? Hasára, határa elég gyakori ha megszakítással védekeznek.
Aki a lábat szereti az lábra.
Vannak akik arcra, szájba élveznek.
Szóval nem 100%ban mindig a pasira vagy a gumiba megy az elvezet végterméke.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában csomó videót láttam róla és nagyon megtetszett.
11-kor ebédeltünk ragulevest, tarját petrezselymes krumplival, somlói galuskát. Most úton vagyok már egyik barátnőmmel de valamiért nem érzem annyira jól magam, fáj a hasam. Egy rendezvényre megyünk dolgozni. Nem tudom mi lehet a baj, de mit tanácsoltok? 24/N
Van más is ,hogy úgy érzi jót akar,mégis szinte mindig ő húzza a rövidebbet? Akiről pedig tudom,hogy hátsó szándékai vannak,az pedig sokszor nyertesen jön ki a szituációkból.
Főleg a keleti országrészről lenne értelme,de szívesen beszélgetek távolabb élő lánnyal is. :)
2-3 hete kezdtünk el beszélgetni s elég sűrűn tesz szexuális utalásokat nekem, de ezt még nem hallottam. Én 24 vagyok, ő meg 31 ha ez számit valamit.
Ez mit akarna jelenteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!