Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szeretőm, ritkán találkozunk, de amikor igen akkor nagyon jól érezzük magunkat. A kémia is megvan köztünk, emberileg is jól kijövünk. Közben szex is van. Beindít már az illata a közelsége is. Mi ez szerelem vagy csak fellángolás ez az érzés?
Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 14:35
2/25 anonim válasza:
Hosszútávon nehéz semmit nem érezni a szexpartnerünk irányába.
4/25 anonim válasza:
Ez a szeretősdi házasoknak való, akik nem akarnak válni. Akik szerelemre vágynak, kapcsolatra, új társra, stb. azok sérülni fognak a végén.
5/25 anonim válasza:
Most csak fellángolás de egyenes út vezet a szerelemhez.
Ha belezúgós típus vagy, minek tartasz szeretőt. Keress kapcsolatot, ami a jó szex mellett kettőtökről is szól
6/25 A kérdező kommentje:
#2 te is voltál hasonló szituációban?
#3as nem dicsekvés, véleményt várok.
#4 csak nem te is férjnél vagy? vagy sérültél te is?
2023. júl. 21. 15:04
7/25 anonim válasza:
Igen, bele fogsz zúgni a szeretődbe. Nekem volt egy szeretőm, szuper nő, minden klappolt. Mindketten házasok voltunk, de nagyon-nagyon egymásba zúgtunk. Nehéz volt, de megtartottuk a távolságot.
F
8/25 anonim válasza:
Igen, volt egy szexpartnerem 8 évig. Nem folyamatosan, de mikor épp nem voltam valami hosszabb dologban, akkor mindig mentem hozzá (neki sosem voltak komoly kapcsolatai). Legelején azt hittem, hogy szerelmes vagyok, de aztán rájöttem, hogy nem és tudtam ezt kezelni. Utána megnősültem és ennyi volt. 2-es
9/25 anonim válasza:
Szex után keletkező hormonok miatt. Élvezés közben kicsusszanhat egy szeretlek, akkor is ha nem igaz.
10/25 anonim válasza:
Jó szex és érzelmek a szerelem előszobája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!