Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lelombozó lehet, ha a kiszemel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelombozó lehet, ha a kiszemelt pasi rámnyitott wc-zés közben? (N)

Figyelt kérdés
Egy helyen vagyunk pár napig...

2024. febr. 18. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? A nőknek is kell néha WC-zni.
2024. febr. 18. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2024. febr. 18. 20:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ!

Egyes vagy kettes programot nyomtál? Megmutatod milyen látvány fogadta ? Szóval mit látott belőled ?

Én oviban láttam egy lányt pisilni. Szerelmes lettem belé

2024. febr. 18. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem illik rá nyitni senkire sem Wc-zés közben .
2024. febr. 18. 20:24
 5/16 A kérdező kommentje:

#3:

Kettes programot. Hát azt látta, hogy ülök a wc-n.

2024. febr. 18. 20:25
 6/16 A kérdező kommentje:

#4:

Véletlenül tette gondolom.

2024. febr. 18. 20:25
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Talán véletlenül nyitott be , de gondolom neked akkor is kellemetlen volt .
2024. febr. 18. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetes emberi dolog. Ne aggódj miatta. Mindenkinek kell csinalnia. Szerintem ez nem lelombozó.
2024. febr. 18. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ö is kiszemelt téged, lehet nem is véletlen volt a benyitás:-) (Tudod milyen sokan szeretik nézni a pisilö nöket?)
2024. febr. 18. 20:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer véletlen rányitottam egy lányra, semmit nem változott a szememben. Felnőttek ezt a helyén tudják kezelni.
2024. febr. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hölgyek! Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek/barátotok engedné alkalmanként, hogy a titkos kiszemelttel ágyba bújjatok?

A titkos kiszemelt alatt azt a férfit értem, aki felkeltette az érdeklődéseteket, de egyébként hűségesek vagytok és emiatt nincs semmi. Most viszont engedné a párotok.

Csókolózási tippek? trükkök hogy jól csókoljak? Hogyan hívjam fel a figyelmet a kiszemeltemnek ha csókolózni akarok vele?

Első csókotok hogyan történt? Első szex milyen volt? tapasztalatokat kérek! Az első Orális szex milyen volt? (Szintén kérek tapasztalatot! Buktatok már le masztizás köuben? És ha igen hogyantörtént? Előre is köszi szépen a NORMÁLIS válaszokat! 21L.

Csalódtatok már kiszemelt fiúban/lányban?

Arra gondolok, hogy csinos, jó megjelenés/ sármos, udvarias a randin minden klappol. Mikor viszont a sexre kerül a sor nem azt kapod amire számítottál. Nagy csalódás az egész.

Kiszemeltedre szoktál maszturbálni?

Van mondjuk egy kiszemelted (szerelmes is vagy belé) és esetleg találsz róla fantáziát jobban kedvelő képeket. Inkább valami másra maszturbálsz vagy mindig csak rá? Esetleg vegyesen? Nem érzed magad kellemetlenül ha rá?

A kiszemeltem nagyon szexmániás, sok pénze van, és 2000 olcsó hatású nőt követ instagramon. Lehet, hogy k..vázik?

Sokszor beszélünk mostmár a szexről, a távolság miatt még nem tudtuk összehozni, de nem is titkolja, hogy rengeteg fétise van és neki nagyon fontos a szex az életében. Már mindenféle képet küldtem neki, ilyen harisnya olyan magassarkú... És most ledöbbenten vettem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!