Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 éves férfi vagyok, Szerintetek ki a hibás a kapcsolatba ha Nehezen tudok elélvezni én vagy a partnerem? Két kapcsolatom is most emiatt ment tönkre mert Az exem azt mondta hogy nem kívánom őt… Öt meg ne Gyömöszöljem 1,5 Órán keresztül

válasza:

válasza:

válasza:Kicsit félre érthető,
A lényeg a hölgy megsértődött, hogy nekem nem sikerül….
Mondjuk sajnos kicsit inaktív volt…

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mit gondoltok erről? Egyrészt a feleség is nagyobbat élvez a vastagabb szerszám miatt, másrészt többet is, mert a férj jobban bírja.
Kiváncsi vagyok,tudom a férfiak zöme undorodik a kövér nőktől.Engem pedig csak az óriási idomok/hatalmas popsi,terebélyes,lógós poci/izgatnak fel.A normál alkatú vagy sovány nők teljesen hidegen hagynak.Mennyire ritka ez?
Én még szűz vagyok, a párom tapasztaltabb. Tegnap pettingeltünk, én ki tudtam orálisan elégíteni, mert elmondta hogyan élvezi, azt csináltam ami láttam, hogy tetszik neki, és el tudott menni. De velem voltak gondok, mármint szerinte. Én nehezebben tudok elélvezni,...
Van egy fiú, akivel ismerkedési fázisban vagyunk kb. 2,5 hónapja, de még nem volt szex, csak előjáték, magyarul még nem élvezett el velem/bennem/rajtam/általam. Aztán észrevettem, hogy amikor randizni megyünk sokszor elég feltűnően elmereng a tekintete más nőkön, ez a...
Szeretitek, ha meg vagytok szopatva?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!