Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 49 éves férfi vagyok, Szeri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

49 éves férfi vagyok, Szerintetek ki a hibás a kapcsolatba ha Nehezen tudok elélvezni én vagy a partnerem? Két kapcsolatom is most emiatt ment tönkre mert Az exem azt mondta hogy nem kívánom őt… Öt meg ne Gyömöszöljem 1,5 Órán keresztül

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen a hibás szót használnám, de ha te élvezel el nehezen az a te “körödben” merül fel, azaz miattad van. Lehet egy kivizsgálás nem ártana főleg ha nem volt mindig így.
2024. jún. 17. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten hibásak vagytok és egyikőtök sem az - egyszerűen nem passzoltatok szexuálisan össze. Keress olyan partnert aki azt szereti, ha 1.5 órán át is megy a móka. Neki a tökéletes leszel az ágyban (nyilvánvalóan még ezer más "paraméternek" is meg kell felelni, hogy eljuss vele odáig).
2024. jún. 17. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis szerelmeskedés az, ami vétkességi alapon kerül értékelésre.
2024. jún. 17. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Kicsit félre érthető,

A lényeg a hölgy megsértődött, hogy nekem nem sikerül….

Mondjuk sajnos kicsit inaktív volt…

2024. jún. 17. 19:40
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
Tanuld ki az erogén zónáit, és azok helyes ingerlését.
2025. aug. 1. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy 69-ezzetek, de ha nem aktív, akkor lehet hogy a 69 sem pálya. Cserélj! Vagy próbáld ki nem vagy-e meleg, vagy biszex?
máj. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Nők!Mennyire gáz, ha egy férfi péniszköpenyt használ a feleségével?

Mit gondoltok erről? Egyrészt a feleség is nagyobbat élvez a vastagabb szerszám miatt, másrészt többet is, mert a férj jobban bírja.

Olyan férfi,akit szintén csak az extrém kövér nők izgatnak fel?

Kiváncsi vagyok,tudom a férfiak zöme undorodik a kövér nőktől.Engem pedig csak az óriási idomok/hatalmas popsi,terebélyes,lógós poci/izgatnak fel.A normál alkatú vagy sovány nők teljesen hidegen hagynak.Mennyire ritka ez?

Ebben a patthelyzetben mit lehet tenni?

Én még szűz vagyok, a párom tapasztaltabb. Tegnap pettingeltünk, én ki tudtam orálisan elégíteni, mert elmondta hogyan élvezi, azt csináltam ami láttam, hogy tetszik neki, és el tudott menni. De velem voltak gondok, mármint szerinte. Én nehezebben tudok elélvezni,...

Lehet lecsillapodna az "érdeklődése" más nők iránt, ha lefeküdnék vele?

Van egy fiú, akivel ismerkedési fázisban vagyunk kb. 2,5 hónapja, de még nem volt szex, csak előjáték, magyarul még nem élvezett el velem/bennem/rajtam/általam. Aztán észrevettem, hogy amikor randizni megyünk sokszor elég feltűnően elmereng a tekintete más nőkön, ez a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!