Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy személyiségzavaros emberne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy személyiségzavaros embernek nagyobb valószinüséggel bejön egy másik személyiségzavaros ember mint egy normális?

Figyelt kérdés
személyiségzavar, párkapcsolat, másik fél.

2024. júl. 2. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy milyen személyiségzavarról beszélünk.
2024. júl. 2. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Ők is normális párra vágynak.
2024. júl. 2. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen tudatosan, de hasonló hasonlót vonz. Szóval elképzelhető. Nálam okosabb emberek szokták mondani, hogy mindenki olyan párt talál magának, amilyen ő maga és amilyet a jelenlegi személyisége érdemel.
2024. júl. 2. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Én skizotípiás vagyok (bár nem 100%, itt objektíven sok a félrediagnosztizálás, nem azért mondom mert nincs betegség tudatom, az van), s azt mondta a pszichoterapeuta pszichiáterem, hogy a nárcisztikus lányok azok valszeg vonzanak engem, meg általában a skizotípiás embereket. (Egy általa totál ismeretlen lányra mondta, hogy nárcisztikus lehet)

Mondjuk szerintem az sem mindegy, hogy valaki vékonybőrű vagy vastagbőrű nárcisztikus…

2024. júl. 2. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. júl. 2. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
A mai világban inkább ez a trendi.
2024. júl. 2. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosságban igen.

De nem mindegy zavarról van szó

És könnyebben kiütközik a gond két beteg ember között.

Inkább úgy fogalmaznék hogy egészséges ember nem kezd egy beteggel. Főleg egészséges nő beteg férfival

2024. júl. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Borderline személyiségzavaros melegek?

Vannak itt közöttünk diagnosztizált borderline-os betegek? Vagy egyéb mentális zavarral diagnosztizált egyének? Ti hogyan élitek meg a zavarotokat/zavarjaitokat? Mennyire érzitek magatokat korlátozottnak ezen a téren? Nagyon kevés mentális zavarral élő meleg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!