Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ti is szoktatok kezdemenyezni szexet ? Vagy ferjetek altalaban? Nyak csokolasbol tudja egy ferfi h kivanjatok?

válasza:

válasza:Mer nem hasznslod a szad sz.pason kivul is ? mondjuk megmondod a frankot? Vagy a nyaknal lejjebb mesz?
Az eletkeptelen egyedek lemorzsolodnak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy srác aki kicsit fiatalabb tőlem. Egy hónapja ismerkedünk egy baráti társaságban vagyunk. Látom hogy tetszem neki, viszont ő nem túl tapasztalt nők terén. Ő szeret lasabban haladni, de eddig minden nap beszélünk és amint lehet beszélgetni és vagy online...
1 éve szerettem volna az ágyamba hívni a férfit, egyszer kezdeményezett ő, de akkor még nem tartottam ott érzelmileg. Érzelmileg elérhetetlen ő is meg én is magamnak kb.szóval itt keresendő az elakadás. Ő is jár pszichológushoz. én is oldásokra. Nem tudom mire vártam,...
Van egy srác, akivel a munkahelyemen sikerült pár szót beszélnem.Elflörtölgettünk,még mindig mosolygott mikor meglátott de ennyi.Masfél hónapja nem találkoztam vele.Unalomból regisztráltam társkeresőre és szembejött velem.Igaz,ő 8 évvel idősebb nálam (én 24 vagyok) de...
Tartós kapcsolatban élőktől kérdezem. És mennyire vagytok elégedettek a szerelmi életetekkel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!