Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármashoz miért nehéz találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz miért nehéz találni férfit? Szóval miután a hölgy közli hogy hármasban lenne az akció fel szivodnak vagy ki akadnak. Miért ?

Figyelt kérdés

szept. 15. 17:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%

20 éves lány nagyon durva lehet ha igaz hogy 3-ast keres.

Általában idős nők szokása

szept. 16. 09:20
 22/30 A kérdező kommentje:
21/miért fiatalok szeretnének szórakozni és megélni minden örömet a szexben?! :)
szept. 16. 14:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert azoknak már több a tapasztalatuk és voltak több pasival.20 ön éves koromban nem ez volt a motiváció 😁😂😂
szept. 16. 14:21
 24/30 anonim ***** válasza:
38%
Igen swingerekben főleg 35-40+ nő vannak, igazából még 20 évesről sose hallottam
szept. 16. 15:41
 25/30 anonim ***** válasza:
#24 rosszul hallottad! Vannak 20-on éves nők, pasik, párok egyaránt. A többség tényleg 30-40-es korosztály, de ettől még 20-on évesek is!
szept. 21. 21:53
 26/30 anonim ***** válasza:
Sajnos sok az olyan, aki a találkozáskor gyászkeretes körmökkel, izzadság szaggal fürdés nélkül, melós ruhában jelenik meg. Ezeket már csak a kapanyél űbereli. Aki nem ilyen, azok között sok az eltűnő huszár.
szept. 22. 23:03
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 ezért is jobb egy klub, ott azonnal face to face látod és tudsz dönteni, okés vagy nem okés. Ha az egyik nem, akkor máris ott van helyette másik 10 potenciális jelölt.
szept. 23. 16:17
 28/30 anonim ***** válasza:
#24 --> éppen három hete dugtam egy 21 éves szóló csajjal az egyik klubban. Ez a korosztály is jelen van a klubokban, csak nem olyan nagy arányban, mint a 30-as, de főleg 40-es korosztály.
szept. 24. 08:33
 29/30 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy kérdezném, hogy férfiként miért nehéz párt találni hármashoz.

Párként pillanatok alatt találtunk férfit (lányt már nehezebben), de nekem párhoz csatlakozni szinte esélytelen. Csak a kamusok, meg az utolsó pillanatban felszívódók eddig...

szept. 24. 09:12
 30/30 anonim ***** válasza:
29 és, jó nektek..nekünk párt találni sem egyszerű.Es tudom mindenki a swinger klubbal jön, de nem akarunk mindenáron ennyi ember közé menni....
szept. 24. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!