Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig szoktatok nyalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig szoktatok nyalni egy nőt? Hány percig bírjátok?

Figyelt kérdés
Hány percig kb.?
okt. 2. 09:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ameddig eljutnak a csúcsra, addig csinálom. Van akinek két perc alatt megvan, van akinek hosszabban kell. Aztán adott csajnak se mindig egyforma idő kell hozzá, és nyilván a hapsin is múlik az orgazmus, hogy mennyire csinálja ügyesen.

Harmincas férfi

okt. 2. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyszer kb 30 perc volt míg a párom elélvezett. De inkább 10-15 perc szokott lenni.
okt. 2. 11:30
 13/20 Adventurer1 ***** válasza:
48%
10-20 perc általában. Addig nyalom, ameddig azt nem mondja, hogy elég. Ezalatt több orgazmusa is van.
okt. 2. 11:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem szoktam mérni, de sokáig tudom csinálni, ameddig el nem élvez a nő, akár többször is.
okt. 2. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
13: te egy nőt csiklóorgazmus után nem fogsz nyalni, az tuti, mert eltol.
okt. 2. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:

A mostani csajomat kézi izgatással eléveztetem, utána dugom újra, de előtte kicsit nyalom, nem mondom, hogy kemény csikló nyalást csinálok ilyenkor már, de simán bírja a csikló nyalást is.

okt. 2. 16:00
 17/20 anonim ***** válasza:
5 percig nyalom kb, de többször, közte meg dugom a punciját több pózban, szóval felváltva, dugom, szopatom nyalom.
okt. 2. 16:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Élvezésig, aztán úgyis letol.
okt. 2. 19:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy én meddig bírom, hanem, hogy a párom mennyiszer bírja.

Az ötödik elélvezés után már nem bírja. Kivételes adottságai vannak és azt hiszem, jól nyalok. Neki mindenképpen tetszik. Igaz, hogy nálunk természetes, hogy szóban is irányítjuk a másikat.

N67/F71, a pasi.

okt. 2. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Időt nem írtam.

15-20 perc.

N67/F71, a pasi.

okt. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!