Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért rossz, ha mindig csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz, ha mindig csak a férfi kezdeményez a szexben?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?

2024. okt. 30. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Igen, komoly gond. Legalábbis nálam. Már el is ment a kedvem az asszonytól 12 év után. Mit lehet tenni? Majd jönnek az okosok és megmondják, tudod én sikertelen vagyok inkább nem sorolom fel mi mindent próbáltam.
2024. okt. 30. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nálam nem jelentene problémát - mármint ha a kezdeményezések többségére igent kapnék :) Nem vagyok hiú ember, nem várom el hogy hozsannázanak, az odaadás egyik jele az is, ha kezdeményezek akkor vevők rá.
2024. okt. 30. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Igen van pár.
2024. okt. 31. 06:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a férfinek is az esik jól, ha a párja vonzódik hozzá és magától is “nekiesne” néha.
2024. okt. 31. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pl nem gond, nyilván többször a nők is kezdeményezték a dolgot, de engem nem zavart sosem,hogy mondjuk 80-90 százalékban én kezdeményezzek...a lényeg, hogy megértő fülekre, szemekre találjon, azt úgyis hamar érezni lehet, minden szempontból.
2024. okt. 31. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Milyen dolog az főleg,egy férfi részéről,hogy megbeszéli,hogy na akkor szombaton most szex..aztán meg semmi sincsen belőle.. Ha én kezdeményezek,...

Állandóan hivatkozik,hogy fáradt, nincs kedve, ezer egy okot kitalál,hogy miért ne legyünk együtt,és nőként elég nehezen viselem az állandó visszautasítást.. Főleg, annak tudatában,hogy fiatalok vagyunk,és ő mégis ezt a nyugdíjas dolgot erőlteti. Esténként nem...

Lányok, miért a férfi kezdeményezze, és akarja a szexet jobban, ha ti sokkal jobban élvezitek?

Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi. A férfi...

Nok! Ti is szoktatok kezdemenyezni szexet ?

Vagy ferjetek altalaban? Nyak csokolasbol tudja egy ferfi h kivanjatok?

Pároknál akik együtt élnek , általában ki kezdeményezi a szexet ?

A nő vagy a férfi ? Milyen kiváltó ok kell , vagy csak úgy spontán ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!