Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kicsi a mostani lányok melle?

válasza:

válasza:Nem megfelelő táplálkozás túl hamar kezdik a diétát ami q hormonokra nem jól hat
Vagy versenyszerűen táncolnak kis kortól és laposan matadnak

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Körülbelül 13 cm neki, ami tudom, hogy nem szamít annyira kicsinek, de sajnos én nem élvezem így annyira a szexet. Egy egy pózban alig érzem a farkát. Őszinte akartam lenni, ezért neki is elmondtam, és azóta gyakrabban kinyal, van egy nagyobb dildóm amivel "megdugott",...
Ezt úgy értem, hogy összehasonlítva a régebbiekkel, kevesebb koncertet vállalnak, nem lépnek fel annyi helyen. Pl az amerikai turnén idén csak 11 fellépésük volt, míg az előzőn (decades) 34, 55 (endless forms), európaiból is kevesebb van (nincs Szlovákia, Svédország...
Megpróbálom összefoglalni a jobb érthetőség kedvééért. Nem tudom, hogy megtartsam-e a babát, nagyon nehéz döntés, szívem szakad meg. Nem rég töltötte be a két éves kort a lányom. Most ment volna bölcsődébe, de kiderült, hogy terhes vagyok és így nem is vennék be,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!