Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen arányban vannak jelen a fiúk/férfiak és lányok/nők a szexualitás témában?
Az én becslésem:
70% férfi (25 év+ felett)
20% fiú (25 év alatt)
9% nő (25+ év felett)
1% lány (25 év alatt)

válasza:

válasza:Azt is megjegyzem hogy kb 10 ből 9 aki lánynak adja ki magát az férfi igazából.
A női nemből főleg a 30-40+ és korosztály van jelen, egyedülálló anyák vagy elhanyagolt feleségek illetve "szőr" szülők (kutyás/macskás szinglik) .
Régen sokkal jobb arány volt de az oldal új dízájna elüldözte a lányokat illetve a "Reddit" fórum népszerűsége kiszorította a gyakorit ott ugye kilehet kapcsolni a privát üzenet funkciót így biztonságba vannak
Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából hány százalékra tippelitek?
Tehát valamelyik kétszeresére is megnő, valamelyik csak alig lesz nagyobb.
Én egyenlőre neten ismerkedek biszexuális férfiakkal (ma például Esztergomban vagyok 21/F) és olvasgatom itt a kérdéseket és a válaszokat. Ahogy én látom sokan negatívan állnak hozzá a férfi biszexualitáshoz, de a neten viszont több férfinek van már tapasztalata vagy...
Tíz éve, egyébként boldog kapcsolatban élek szívem hölgyével, akit töretlenül szeretek, tisztelek, nagyon vonzónak tartok, mind a mai napig. Egy a bibi, az együtt töltött évek alatt soha nem kezdeményezett (legalábbis irányomba, haha..) szexuális együttlétet. Félre ne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!