Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akinek kemény a melle, hanyas? Esetleg a szoptatáskor?
Figyelt kérdés
A, B, C?2025. febr. 1. 11:37
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Kemény? :D Hát az enyém az feszes, mármint melltartó nélkül is a helyén marad nem lóg vagy ilyesmi, de keménynek nem mondanám, nem betonból van. "A" méret egyébként, de nem szoptatok meg nem is tervezem.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Én is inkább a feszest mondanám és C-sek. Nincsen gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy érintett, hogy tudtad "elfogadni", hogy a felségednek/párodnak szoptatás után már nem olyan formás, feszes a melle, mint előtte?
Akik gyerek után is élnek szexuális életet :)
Fiúk, mennyire kiábrándító számotokra, ha egy lány nem tud jól sz0pizni? Főleg alkalmi együttlétek során?
Nem vagyok még nagyon tapasztalt, de már voltam jópár fiúval, főleg petting, különböző méretekkel, de azt vettem észre, hogy bárhogy próbálom jól csinálni egyszerűen mindig fogazok, vagy alig tudom bevenni. Volt egy fiú, akinek elmondása szerint 13 cm volt és neki se...
Nők, akiknek pici és csúnya mellei maradtak szoptatás után, nem zavar titeket a szexben? Férjetek hogy fogadja?
A szex még ugyanolyan jó? El tudtok vonatkoztatni attól, hogy már nem olyan izgató?
Lányok, van itt olyan, aki csak óvszerben hajlandó szájába venni a kukact?
Van itt olyan, aki így csinálja csak? Mi az oka? Fiúk, van itt olyan, akinek a barátnője/ felesége csak így hajlandó csinálni?
Alkalmi szexnél voltatok már szoptatós nővel?
Nem tudtátok hogy szoptat és spriccel a tej?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!