Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a véleményetek arról ha a srác szopás közben szó nélkül a szátokba élvez?

válasza:Egy sráccal történt meg, még kezdő voltam.
Onnantól kezdve nem szoptam le őt.
Már most rutonis nőként tudom értelmezni a jeleket, hogy mikor érkezik lassan a vég.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3
Aki azt hiszi, hogy szex előtt előre egyeztetni szokás, hogy mi fog törpénni, az még sosem szexelt...

válasza:#6: Csak arra az apró kicsi dologra próbáltam kilyukadni, amit úgy hívnak kommunikáció.
Nem arra, hogy szex előtt tervet készítenek, hogy mi fog történni.

válasza:

válasza:Nincs még túl sok tapasztalatom, de eddig mindig láttam a fiún, hogy mikor fog élvezni. Eléggé észre lehet venni, hogy másképp liheg, megfeszül a teste. Talán az első pár kézimunkánál lepett meg a srác, egészen a kezdetekkor.
Így elég nehéz meglepnie, nem kell ezt előre megbeszélni. Amúgy se szoktunk "forgatókönyvet" írni hogy ki mikor mit csinál szex közben.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szónélkül lelépett 7 hónapja a barátság extrákkal pasim .Nem reagált semmilyen üzenetemre.Új nője nincs azt tudom biztos forrásból.olyan jól megvoltunk.sokat beszélgettünk,nevettünk,közös programok is voltak. Ennyit jelentett neki ez az egész?
Küldtem neki pár képet és egy rövid videót. Egyszer már csináltuk,utána kedvesen elköszönt,de ma szó nélkül eltűnt. Ez így nekem elég rosszul esett. Vagy csak én vagyok túlérzékeny? Nincs köztünk amúgy semmi, csak barátság, de nyílván vonzónak találom.
Lányok, ti amúgy egy ilyet hogy kezelnétek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!