Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a véleményetek arról ha a srác szopás közben szó nélkül a szátokba élvez?

Figyelt kérdés
Titeket zavar(na) vagy épp ellenkezőleg?

2025. febr. 23. 11:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Egy sráccal történt meg, még kezdő voltam.

Onnantól kezdve nem szoptam le őt.

Már most rutonis nőként tudom értelmezni a jeleket, hogy mikor érkezik lassan a vég.

2025. febr. 23. 11:26
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Tetszik
2025. febr. 23. 11:28
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
#1: Azért azt megkérdezném, hogy utána beszéltetek róla, hogy mit miért vagy előre meg volt beszélve, hogy mi legyen?
2025. febr. 23. 11:30
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha kapcsolatról van szó egyáltalán nem várom el hogy szóljon főleg nem tárgyaljuk meg a forgatókönyvet előre, az el venné a kedvem ha tudom előre mi lesz. Ha jön jön ha nem nem. Max én kérem meg rá ha olyanom van és ő egyértelműen nem azt tervezi. Úgyhogy igazából szeretem mert tudom hogy jó volt neki.
2025. febr. 23. 11:47
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Nekem egyik barátomnak se kellett szólnia mert mindig addig csinálom amíg a számba nem élveztek mert nekem így teljes. De ha egy nő nem szeretné és ezt tudja egy pasi vagy még nem tudja hogy szereti akkor illik rákérdezni hogy mehet e a végén a szájába.
2025. febr. 23. 11:48
 6/20 anonim ***** válasza:
44%

3

Aki azt hiszi, hogy szex előtt előre egyeztetni szokás, hogy mi fog törpénni, az még sosem szexelt...

2025. febr. 23. 11:49
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

#6: Csak arra az apró kicsi dologra próbáltam kilyukadni, amit úgy hívnak kommunikáció.

Nem arra, hogy szex előtt tervet készítenek, hogy mi fog történni.

2025. febr. 23. 11:59
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
#4: A kommunikáció fontos a szexben is mint minden másban szerintem. De ha már kapcsolatban vagytok akkor tudjátok hogy a másiknak hol a határ mert valszeg esett róla szó korábban (ez a kommunikáció része) ezért nem közben dől el. Max ha úgy veszi észre az egyik vagy másik hogy nem az történik amire vágyik nyílván rákérdez vagy valami.
2025. febr. 23. 12:04
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

Nincs még túl sok tapasztalatom, de eddig mindig láttam a fiún, hogy mikor fog élvezni. Eléggé észre lehet venni, hogy másképp liheg, megfeszül a teste. Talán az első pár kézimunkánál lepett meg a srác, egészen a kezdetekkor.

Így elég nehéz meglepnie, nem kell ezt előre megbeszélni. Amúgy se szoktunk "forgatókönyvet" írni hogy ki mikor mit csinál szex közben.

2025. febr. 23. 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Benne van a pakliban, szóval nem gondolnám, hogy probléma
2025. febr. 23. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Volt egy barátság extrákkal kapcsolatom egy pasival több,mint 1 évig.Mellette én nekem volt egy másik pasi is akivel összejárogattam az utolsó...

Szónélkül lelépett 7 hónapja a barátság extrákkal pasim .Nem reagált semmilyen üzenetemre.Új nője nincs azt tudom biztos forrásból.olyan jól megvoltunk.sokat beszélgettünk,nevettünk,közös programok is voltak. Ennyit jelentett neki ez az egész?

Szexchat után a pasi szó nélkül eltűnt miután elment. Miért történhetett ez? Nem volt neki jó?

Küldtem neki pár képet és egy rövid videót. Egyszer már csináltuk,utána kedvesen elköszönt,de ma szó nélkül eltűnt. Ez így nekem elég rosszul esett. Vagy csak én vagyok túlérzékeny? Nincs köztünk amúgy semmi, csak barátság, de nyílván vonzónak találom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!