Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is izgat mikor látjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is izgat mikor látjátok magatokat a tükörben miközben szexeltek?

Figyelt kérdés
A múltkor arra lettem figyelmes hogy mikor egy wellness hétvégén voltam a párommal, a szekrényen mellettünk van egy tükör. Miközben szexeltünk és belepillantottam hihetetlen mód izgatott mikor hátulról csináltam neki.

2025. márc. 5. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer mi is egy hotelben csináltuk így borzasztóan felizgatott
2025. márc. 5. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Van egy jó nagy tükröm. Amikor olyan kedvem van úgy verem ki hogy nézem magam és ahogy elspriccelek az nagyon izgató. 35f
2025. márc. 6. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Amikor legelőször szexeltetek, a barátnőddel/barátoddal akkor nem volt ciki hogy meztelenül látjátok?

Az első szex milyen volt? Hány évesen szexeltél először? Most hány éves vagy? Én 16 évesen szexeltem először, az első betolás nehéz volt, utána minden jó volt, 18/F

Mikor olyan pozban szexeltek egy novel alkalmi szexnel vagy nem parkapcsolatban, van kulon jelentosege, hogy nem latjatok szembol?

Igaz, a no feneket latjatok es a testehez is hozzaerhettek. De nokent hianyzik a latvany es a testi kontaktus. Veletlenul nincs semmi olyan jelentese, hogy ne kelljen szembol latni, ha amugy a no kulseje teljesen rendben van? Vagy jobban szamit, hogy milyen mely igy...

Lányok! Van abban valami izgató, ha nem látjátok kivel szexeltek, ki kényeztet orálisan?

Belemennétek olyan szituációba, amikor deréktól felfelé valamilyen deszka, vagy fal vesz körül benneteket, alulról semmi ruha és odaáll a lábatokhoz a pasi, orálisan kényeztet és belétek hatol? Mivel deréktól felfelé takarásban vagytok, így nem láthatjátok egymást soha. Kérlek írjatok kort is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!