Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40F vagyok. Jó voltam egy 22 éves csajnál, és amikor megkérdeztem, hogy nudista strandon volt-e már, és lenne kedve eljönni velem, akkor úgy nézett rám, mint egy véres késre. Ekkora ciki lenne a naturista strandolás egy idősebb pasival a nőknek?

#2: szóval sima strandra? :D
Az nem kunszt.

Nem. Felénk egy szabadtéri tónál is problémázás és bámulás nélkül lehet meztelenül fürdeni. Persze nem Magyarország.

Attól hogy dugnak valakivel még nem jelenti azt, hogy nudira vágynának, vagy többesre, vagy doggingra, vagy swingerbe stb.
Nem az ciki neki, hogy veled megy oda, hanem alapból nem akar nudizni. A nudin kinn feküdni pucéran nem ugyanaz mint az ágyban 1:1 meztelen lenni.

Mondjuk a naturista strand és a többes, dogging, swinger és hasonlók egészen másról szólnak. Az utóbbiak extrém szexuális szokások, a naturista strand viszont pusztán szabadság a ruhaviselési kötelezettségtől egy olyan helyen, ahol öltözékre semmi szükség.
A probléma ott szokott lenni, ha valakinek az van a fejében, hogy meztelenség = szex. A hölgynek is így van programozva az agya.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!