Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek volt olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek volt olyan, hogy meztelen fürödtetek vízparton, meglátta ezt egy nő és nem tudott nektek ellenálni és szex lett?

Figyelt kérdés

márc. 5. 19:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
44%

30

Ráharapott a szerszámra egy tengeri harcsa?

márc. 6. 16:27
 32/42 anonim ***** válasza:
62%

31

neked meg nincs ki?

márc. 6. 16:33
 33/42 anonim ***** válasza:
84%
Tavaly megtörtént, csak mielőtt hozzám szólt volna, megcsörrent az ébresztőm és mentem melózni.
márc. 6. 16:38
 34/42 anonim ***** válasza:
35%

Volt rá eset, hogy vad nudin merev voltam, és talán a tőlem nem messze napozó nőknek talán tetszett a látvány. Sosem volt egyértelmű a helyzet, mert az esetek egyrészeben volt rajtuk napszemüveg és/vagy nem volt egyértelmű hogy engem néznek. Így betudtam annak azokat a mosolyokat, vigyorokat, hogy élvezik a naturizmus nyújtotta lehetőséget.

Viszont járunk külföldre is és voltunk olyan nudista strandon, ahol párok, társaságok dugtak is elég rendesen. Azokon a helyeken rendbe is volt, elfogadott. Több alkalommal dugtunk a Cap d'Agde strandon. A tenerifei nudista strandon pedig egy alkalommal egy három fős női társaság melett b@sztun egy jót, amiért tőlük elismerésr és tapsot is kaptunk. Az nem volt egyértelmű, hogy azért, mert három remegős orgazmust qrtam ki a feleségemből, vagy azért mert a végén a farkam kihúzva, a puncijától az első két spriccel fejbe lőttem.

márc. 6. 18:31
 35/42 anonim ***** válasza:
58%
34 grat, a barátnőm anyjának az unokahuga ezt mesélte nekem hogy ez volt
márc. 6. 18:38
 36/42 anonim ***** válasza:
83%

34#

A Cap d'Agde nem Franciaországban van? 😉

márc. 7. 09:30
 37/42 anonim ***** válasza:

35 köszi! Lehet, hogy a barátnőd anyjának az unokahuga feleségem.

36, de igen, francia országban van. Oda minden évben elmegyünk, de jártunk már tenerifén, malorkán, és spanyol , illetve purtugál ilyen hellegű strandokon is, amik a kontinensen találhatók.

márc. 7. 17:24
 38/42 anonim ***** válasza:
79%
Volt már olyan hogy meztelenül voltam egy folyó parton és biztos, hogy megláthatott kb 100 méterre egy-kettő nő de nem jöttek hozzám, nem történt semmi.
márc. 11. 06:26
 39/42 anonim ***** válasza:
Recska Jancsi unatkozik
márc. 11. 12:13
 40/42 anonim ***** válasza:
a nőkön mindig azért van napszemüveg, hogy ne lehessen észrevenni, ha bámulnak vkit.
márc. 12. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!