Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek volt olyan, hogy meztelen fürödtetek vízparton, meglátta ezt egy nő és nem tudott nektek ellenálni és szex lett?

30
Ráharapott a szerszámra egy tengeri harcsa?

Volt rá eset, hogy vad nudin merev voltam, és talán a tőlem nem messze napozó nőknek talán tetszett a látvány. Sosem volt egyértelmű a helyzet, mert az esetek egyrészeben volt rajtuk napszemüveg és/vagy nem volt egyértelmű hogy engem néznek. Így betudtam annak azokat a mosolyokat, vigyorokat, hogy élvezik a naturizmus nyújtotta lehetőséget.
Viszont járunk külföldre is és voltunk olyan nudista strandon, ahol párok, társaságok dugtak is elég rendesen. Azokon a helyeken rendbe is volt, elfogadott. Több alkalommal dugtunk a Cap d'Agde strandon. A tenerifei nudista strandon pedig egy alkalommal egy három fős női társaság melett b@sztun egy jót, amiért tőlük elismerésr és tapsot is kaptunk. Az nem volt egyértelmű, hogy azért, mert három remegős orgazmust qrtam ki a feleségemből, vagy azért mert a végén a farkam kihúzva, a puncijától az első két spriccel fejbe lőttem.

34#
A Cap d'Agde nem Franciaországban van? 😉

35 köszi! Lehet, hogy a barátnőd anyjának az unokahuga feleségem.
36, de igen, francia országban van. Oda minden évben elmegyünk, de jártunk már tenerifén, malorkán, és spanyol , illetve purtugál ilyen hellegű strandokon is, amik a kontinensen találhatók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!