Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pelenkakedvelő lányok?
Figyelt kérdés
Van fórumotok megélni hazánkban ezt az “életformát”?
21f
márc. 5. 22:36
1/10 anonim 

válasza:

Nincs külön ilyen fórum, a pixie-nek van discord szobája (de ott mindenféle BDSM van).
2/10 anonim 

válasza:

Pelenka kedvelő? Az olyan, aki szereti pelenkázni a felnőtt pasit?
3/10 anonim 

válasza:

Én csak bepisilni szeretek, pelenkát nem. És van pár ismerős egy zárt csoportból.
4/10 anonim 

válasza:

Én is szeretek beoisilni és a szexbnőm is. Épp most várom őt, és már megírta, hogy ivott sok teát én meg iszom a vizet.
Szereti ha a mellei között pisilek, én meg kapom tőle 69-ezve, a bugyija ilyenkor még rajta van és úgy iszom a friss forrásból :-). Kb 12-ig ez a programom most :-)
5/10 anonim 

válasza:

Jaj istenem....bocs, de ezen nagyon nevetek. Mondjuk jobb mint ha ezt kakival csinálnátok.
Azon gondolkozom hogy ennek mi lehet a gyermekkori traumája.
6/10 anonim 

válasza:

Pálinka kedvelő az jöhet hozzám is, a többit megtartgatjátok. Pelenkázni nem szeretek, elég volt a saját fiaimat pelenkázgatni 2 éves korukig.
7/10 anonim 

válasza:

Ha mégis vagytok lányok…
Normális életvitel, egzisztencia stb.
Többit privátban
10/10 anonim 

válasza:

szeretem a pelust, betétet egyaránt :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!