Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szerettek játszani, kísérletezni, új dolgokat kipróbálni szex közben?
Figyelt kérdés
Más helyszínek, pózok, vagy bármi, ami extra, szokatlan, újdonság. Vagy tudjátok, hogy mi az ami bevált és úgy csináljátok inkább?
21L
márc. 6. 12:37
1/12 anonim 

válasza:

Én szeretek, de általában a lányok akikkel voltam, nem volt saját ötletük, csak tetszett nekik ami eszembe jutott. Erdő, hegytető, strandöltöző, eddig ezek voltak a legjobbak, a szabadtéri mindenképp izgat. Amit még nem nagyon csináltam és mostanában többet gondolkozok rajta, az hogy előjátékként nyilvánosan pl kabát alatt meztelen legyen a lány, vagy távirányítós vibri legyen bent neki, ilyenek amiket amúgy más nem is gyanít. Ami eddig mindenkinek tetszett, az az amikor kutyában hátulról hajat húzva döngettem, mindegy hol voltunk.
28F
2/12 Fragments of Fantasy 

válasza:

Minden ember más és más, de az nagyon is számít, hogy a másik fél mit tud kihozni belőled. Sőt 90%-ban ettől függ.
3/12 anonim 

válasza:

Én nőként időszakosan nagyon is vágyom az újdonságra. Természetes, hogyha egy ideje kapcsolatban vagyok, összeszokok a partneremmel, lesz azért egy "menetrend", ami ha nem is mindig ugyanaz, de idő és kedv híján gyorsan elvezet a célig. Viszont szerintem ekkor is fontos az, hogy azért legyen bedobva legalább havonta valami újdonság, ami ad egy kis izgalmat a dolognak.
4/12 anonim 

válasza:

Én meg az előző szakításom után új pasit sem újítottam be....
6/12 anonim 

válasza:

100%
Szívesen kísérletezgetek, ha van kivel.
Sajnos most épp nincs. :(
39/F
7/12 anonim 

válasza:

Ha lehet van rá lehetőség mód és partner is kellően nyitott akkor igen szeretek, de megszokott dolgokkal sincs semmi bajom.
8/12 anonim 

válasza:

Igen szeretek. Szerencsére a párom is benne van a játékokban. Néha néz érdekesen, de általában jól sülnek el a kísérletek. 18L
9/12 anonim 

válasza:

Hát ha alaposan fel volt izgulva a hölgy ő maga akart durvulni. Nincs annál szexibb mikor kis ártatlan jó kislány rossz kislány lesz.
10/12 anonim 

válasza:

Sajnos partner függő az exemmel nagyon nyitottak és újítók voltunk a szexben. Ha te is így vagy vele, talizzunk... :P F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!