Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem neten szexkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem neten szexkapcsolatot találnom?

Figyelt kérdés

Átlagosnak gondolom magam, bár az alkatom az vékony ami inkább átlag alattinak számít szerintem. 28 éves vagyok és férfi. Nem vagyok nagy csajozós típus, meg inkább komoly kapcsolat érdekel de már egy jó ideje nem jön össze így elgondolkodtam a lazább kapcsolaton.

Kérdés az hogy neten van esély találni ilyenre csajt?

márc. 22. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Biztos lehet, de sok időbe telik szerintem
márc. 22. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Hajra. Én mindig Tinder/Badoon kerestem hasonlót, általában bevált.
márc. 22. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Tinder vagy Baddoo a jobb?De azokhoz kell előfizetés?
márc. 22. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sportos jóképű vagyok es neten soha nem jött még össze. Felejtsd el átlagosként
márc. 22. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Pasiként esélytelen, hacsak nem meleg vagy. Nőként meg minden ujjadra jut egy szimp. Ez van, el kell fogadni.
márc. 23. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Pasiként szinte esélytelen. Én tettem fel kép nélkül!!! kamu női profilt társkeresőre 1 nap alatt kb 150 férfi írt kb. 17-70-évesig! Na most képpel egy legalább átlagos nőnél mennyien próbálkozhatnak?
márc. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!