Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha egy ismerős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy ismerős megtalált szextárskeresőn és most zaklat az írásaival meg oda megy a munkahelyemhez csak úgy azért feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Elég kínos a cucc. Szextárskeresőn vagyok fent nőként. Valahogy arc nélkül is felismert és elkezdett írogatni. Majd szépen elutasítottam, mert hát egyáltalán nem jön be. Tényleg kedves voltam. De csak azér is folytatta. Majd inkább letiltottam, de tudja hol dolgozok és oda ment majd kérdezte haza kisérhet e. Mondtam, hogy nem szeretném. De erre mondta hogy nála kapnék betekintést a squirt világába és hívna más pasikat is. Komolyan kezdek félni. Most ezzel az indokkal fejelenthetem? Nem fognak rendőrségen lerázni azzal, hogy de akkor miért vagyok fent olyan oldalon?
márc. 22. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

Tényleg! Miért vagy fent olyan oldalon, ahol beteg állatok nyüzsögnek?!

Te hívtad ki magad ellen a sorsot.

És miért ismered be előtte, hogy te vagy, aki regisztrált, miért nem tagadod le, küldöd el az anyjába és tiltod, törlöd?!

márc. 22. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Felismerte a helyet a háttérben és a ruhámat is. Hova tagadjam? Egy faluban lakunk. És akkor van oka rá zaklatni miután tök normálisan elutasítottam? Vagy nem mehetek fel ilyen oldalra nőként hanem keressek az első kocsmában egy papàt? Nekem is lehetnek elvárásaim. Nem pucér képeim voltak fent. Nem volt mit szégyellnem, de ez nem lehet indok a zaklatásra. Tanulják meg a férfiak értelmezni a NEM szót
márc. 22. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy már találtál valakit, es jól sikerülnek a randik. Hátha így nem lát reményt es lekopik rólad. Legközelebb meg tegyél ki így fotót, hogy pixelesítsd ki a hátteret. A ruhát le lehet tagadni, biztos nem egyedi cucc.
márc. 22. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja ha valaki fentvan egy társkeresőn akkor kúrnia kell mindenkivel? érdekes logika.

Amúgy van ilyen oldal? mármint ami nem pénzlehúzásra megy hogy fizess elő és majd ez lesz az lesz amaz lesz.

márc. 23. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkoznék ha manapság durvának számítana, hogy emberek online keresnek laza kapcsolatokat. Fél gyk is ezt próbálja :D

De szerintem is jobb, ha valami olyat mondasz neki, amitől elmegy a kedve, de még nem bántó. Ilyen nincs meg a kémia dolgot pl. :D

márc. 23. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Hát feljelentheted. De macera, meg hát vállalni kell.

Küld el a búsba. Cseréld le a fotót. Hogy ne hivatkozhasson.

A többit leírom privátban, ha érdekel.

márc. 23. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Feljelentés felesleges, a rendőröket rohadtul nem fogod érdekelni. Mondjuk vidéken, ahol sok dolog nincs, lehet örülnének egy kis izgalomnak... Ezért lehet foglalkoznának veled. De egy nőt általában lesz.rnak és őt hibáztatják.

Viszont fenyegetőzni lehet ezzel. Hogy fel fogod jelenteni, ha nem hagy békén. Hátha megijed.

márc. 23. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű feladat lerázni.

Töröld a profilok és csinálj másikat ahová olyan képek vannak felrakva amin nem vagy felismerhető (mi párommal csak olyan képet teszünk fel a netre ami nem otthon készült, függetlenül attól hogy milyen oldalra kerül).

Ha van olyan beállítás akkor állítsd be hogy csak a regisztrált tagok lássák a képeidet.

A rendőrséggel fenyegetőzés nem biztos hogy segít mert nem hisz el. Ha meg ténylegesen elmész ott is inkább te leszel meghurcolva, arról nem is beszélve hogy onnantól ők is tudják milyen oldalakra jársz.

Mondhatod hogy van valakid de nem biztos hogy érdekelni fogja, sajnos aki zaklató típus azt ez nem érdekli.

márc. 23. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Azzal már mit ér el, ha törli a profilját? Annyian javasolják, de nem értem. A férfi már le van ott tiltva, másképp zaklatja
márc. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!