Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről? Fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Fiatal domináns lány vagyok, és szándékosan olyanokkal szoktam kalandba kezdeni, akik nagyon férfiasnak gondolják magukat. Eljutok addig, hogy megdugjam őket felcsatolhatóval, aztán dobom őket.

Figyelt kérdés
márc. 22. 23:50
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Azt fedeztem fel, hogy aki nagyon reklámozza hogy mekkora férfi, meg másokat leb**iz, az mind élvezi ha megdugom. Volt olyan, akit be is öltöztettem, sőt olyan is, akit erényövbe zártam.
márc. 22. 23:52
 2/32 anonim ***** válasza:
84%

ez szörnyű

nagyon férfias/F

márc. 22. 23:53
 3/32 anonim ***** válasza:
93%
Azt gondolom erről, hogy te valójában egy fiatal meleg fiúcska vagy,aki éppen álmodozik.
márc. 22. 23:55
 4/32 anonim ***** válasza:
78%
Sok közöd van a női nemhez😂 Ja nem
márc. 22. 23:56
 5/32 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja még egy hungaristát is sikerült begyűjtenem. Eleinte nagyon tiltakozott, de rábeszéltem, és mondtam neki hogy ha egyszer kipróbálja semmi baja nem lesz. Nem élvezte. De én igen :P
márc. 22. 23:56
 6/32 cinderella_ ***** válasza:
84%

Senki nem kérte, hogy részletezd. 🤣

márc. 23. 00:25
 7/32 anonim ***** válasza:
74%
#5 remélem a szájába is tetted a seggéből :D
márc. 23. 01:19
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Vicc
márc. 23. 03:14
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
troll
márc. 23. 05:47
 10/32 anonim ***** válasza:
50%

Mo.-n ilyen nő nincsen... Tuti kamus az egyed.

Ugyanakkor, ha valódi vagy, akkor érdekes az ilyen "egyéni igazságosztó" szerep felvállalása egy nőtől.

T*n is rúgsz embereket?

márc. 23. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!