Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik masszázsszalont válasszam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik masszázsszalont válasszam?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy életemben először elmegyek erotikus masszázsra. Ugye Bp-n több ilyen szalon is van, happy meg ilyenek, ti melyiket tudnátok ajánlani?

márc. 25. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, ha igazi tanácsot akarnál..

Tudni kellene pár dolgot.

Milyen típusú nőket kedvelsz (kaukázusi, keleti, fiatal, vékony, milf, anyásabb) milyen a szexuális identitásod, korai , normál, vagy késleltetett magömlés jellemez -e stb.

Szerintem csak próbálgasd, és ami bejön az tuti.

Pld azt hittem a táj nők vonzanak, de masszázs alatt rájöttem hogy szexuálisan nem , bár kellemes volt a masszázs.

Én a kislányom vékony ázsiai nők helyett -erre ott és akkor jöhetsz rá- én a teltebb európai asszonyok vagy anyás nőket szeretem.

Így bármilyen kellemes is volt, bármennyire ügyeskedett is a táj nő, a happening finis elmaradt, mert nem volt annyira vonzó.

Te is járhat az így, mások meg megőrülnek értük.

Próbálkozz, nem másoknak, hanem neked kell eldöntened, mit ajánlást magadnak, mi vonzó és mik a preferenciáid

márc. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!