Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma az ágyban?új kapcsolat
Sziasztok
Eléggé az elején járunk a kapcsolatnak
Egy párszor megtörtént már aminek meg kellett
Engem teljes mértékben ki tud elégíteni,totál oda adó, előjáték, nyalás, ujjazás minden tökély
Viszont a behatolásnál vannak problémák
Nem rendelkezik nagy mérettel, ez nekem abszolút nem probléma,mert ahogy írtam is nekem ez így teljesen oké, máshogy megoldja
Amikor beakarja tenni,akkor teljesen lelankad szegény, és onnantól teljesen off
Tegnapi nap volt igazából az első hogy végül el tudott ő is élvezni, úgy hogy orálisan kielégítettem (nekem nagyon jó érzés volt,hogy végre úgymond valamit tudtam én is vissza adni ami jó)
Viszont zavar, megkérdezni még őszinte leszek, nem mertem
Félek hogy velem van probléma,vagy nemtudom
Lehet a gumi,vagy nem kíván teljesen?!
Soha nem volt ilyennel problémám, úgymond ilyen partnerem nem volt, aki ilyen kis mérettel rendelkezik
Ezek mellett pedig más módon úgy kielégít, mint még soha senki
Nem akarom hogy ezen menjen el a dolog, szerelem, szeretet, szikra meg a láng is megvan köztünk
Viszont picit ilyen hiány érzet van bennem ez miatt
29L
Volt valakinek ilyennel problémája? Vagy az idő megoldja?
Előre is köszönöm nektek

Szerintem az a legvalószínűbb, hogy lelki, pszichés háttere van ennek, amit leírtál. Valószínűleg lehet benne valamennyi gátlás, esetleg komplexus az átlagosnál valamivel kisebb pénisz mérete miatt, függetlenül attól, hogy nem extrém kicsi, plusz nyilván van benne "teljesítmény kényszer.
Minél inkább akarja, hogy jól sikerüljön a behatolós szex, annál inkább görcsöl rajta, hogy ne valljon kudarcot, ha meg esetleg nem úgy jön össze a dolog, ahogy szeretné, az egy negatív spirál, mert legközelebb még inkább stresszelhet miatta.
Ha élvezed vele az előjátékot, amúgy ügyes és odaadó, és van orgazmusod az orális szextől, akkor szerintem azzal tudsz legtöbbet segíteni feloldani benne ezt a gátlást, ha egyrészt kimutatod, hogy mennyire élvezed vele az együttléteket, másrészt nem válik elvárássá, hogy egy adott ponton a forgatókönyv része legyen a behatolós szex.
Én lehet, hogy maradnék egy darabig a kölcsönös orális szexnél, egymás megmasszírozásánál, aztán ha idővel oldódik ez nála, megszokja az intim közelségedet, érzi, hogy kívánod, akkor úgyis spontán jönni fog a többi.

13as
"az átlagosnál valamivel kisebb pénisz mérete miatt, függetlenül attól, hogy nem extrém kicsi, plusz nyilván van benne "teljesítmény kényszer."
NEM EXTRÉM KICSI? Te miről beszélsz? 10 centi minimum 4 centivel van az átlag alatt.

14
Egy több, mint 15 ezer férfi bevonásával készül felmérés eredményeként 13,12 cm-t lett az átlag méret.
De legyen 14, nekem teljesen mindegy, a lényeg az, hogy nekem a 10 cm-es méret nem extrém kicsi, pont ugyanúgy lenne orgazmusom, ha a páromé ennyi lenne, mivel nem a méhszájamat kell telibe találni hozzá.

Nincs köze a gumihoz, de a mérethez se nagyon (legfeljebb annyi, hogy szorong miatta). Pszichés stressz, teljesítménykényszer, mérete miatti szorongás miatt lankad le neki. Átlag, sőt nagyobb méretű pasiknál is ugyanúgy elő tud fordulni. Sajnos egy önbeteljesítő negatív jóslat tud idővel lenni, egy negatív spirálba lökve az illetőt (egy idő múlva már azért szorong mert a múltkor sem állt fel - egyre jobban megerősítve, kondícionálva a negatív érzetet).
10 cm amúgy tényleg nagyon kicsi. Ettől még ha te nem szereted a dugást és nem is hiányzik még lehettek jó páros.

Szerintem izgul és szégyenli a méretét. De te nagyon normális nő vagy,hogy nem alázod meg,hisz nem tehet róla.
Viszont nem lesz egyszerű ,ezt mondom. Volt ilyen kapcsolatom,es bele lehet faradni a folytonos megértésbe. Tehát oké ideig-óráig,de tudja a pasid hogy vágysz a jó és minőségi szexre és nem éred be a lankadásokkal egy ponton túl mert a ferfiak sajnos szeretnek ellustulni a szerepbe,mondván elfogadja őt a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!