Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket nagyon kiábrándítana ha így élvezne el egy nő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon ritkán van hüvelyi orgazmusom, de amikor végre összejön szex közben, akkor valamiért elsírom magam és a testem erősen remeg. Nem tudom, ez mennyire normális? Nagyon lelombozó ez egy férfinek?ápr. 24. 22:58
1/27 anonim 

válasza:

Kimondottan szeretem ha egy nő remeg amíg el élvezik miattam. Szóval nem, sőt még jobban beindulnék
2/27 anonim 

válasza:

Mikor először találkoztam ilyennel, eléggé meglepett, és megijedtem. Most már nem zavarna.
3/27 anonim 

válasza:

A sírás az amit nem tudna a többség hova tenni. Mindazonáltal gondolom nem első alkalommal következik be, azaz mire "jön" addigra már el tudod mondani a partnerednek, hogy előfordul nálad, s ez nem a szomorúság jele.
4/27 anonim 

válasza:

Az aktus utáni sírás egy nagyon rövid idő után abba marad.
Minél komfortosabban érzed magad a kapcsolatodban ,annál hamarabb...
5/27 A kérdező kommentje:
Ez ilyen kellemes sírás. Valahogy elönt egy fura érzés, és sírok az élvezettől.. nem tudom ez olyan fura, nehéz leírni. Amikor először volt hüvelyi orgazmusom férfivel akkor nagyon megijedt és abba is hagyta. Azóta mégnagyobb blokk van bennem hogy rosszul vagyok bekötve😅
ápr. 24. 23:18
7/27 anonim 

válasza:

Véleményem szerint, inspiráló.
Nekem jóleső tapasztalás lenne.
8/27 anonim 

válasza:

Kedved Kérdező Hölgy!
Nekem ez szingli pasiként nagyon tetszene,s méginkább engem arra ösztönözne,hogy Téged mégtöbb,s mégtöbb gyönyörhöz jutassalak!
Tehát számomra inspiráló lenne,nagyon tetszene,tetszenél...
9/27 anonim 

válasza:

A remegős orgazmus majdnem olyan, mint a spriccelős. A sírás se egy szégyellni való dolog. Ezek kezelése, lereagálása, mind mind a szexuális intelligencia része!
10/27 anonim 

válasza:

Örömmel.... :-P Szivesen megsiratnalak egy kellemes beszelgetest kovetoen.... F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!