Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők hordanak alakformáló leginset akiknek nem izmosabb vagy feszesebb a fenekük?
Figyelt kérdés
Tegnap este is belefutottam bomba alak egy cica naciban, bevágott mindenhova nagyon tetszett kb 160 cm úgy 50kg hosszú barna hajú 28 éves csajról van szó... De mikor levette a combon kívül semmi nem volt feszes, egyezerűen szerencséje volt hogy gyönyörű és szűk puncija volt, de a feneke nagyon lelombozó volt. Sajnos nem előszőr találkozom ezzel, ezért a kérdés...ápr. 25. 09:55
1/6 anonim 

válasza:

A nevében is benne van hogy alakformáló. Nem az fogja hordani aki kigyúrta a fenekét.
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem mindenki hordja. Nekem szerintem nincs rossz popsim de a formás kerektől azért messze van és ilyenben vagyok. Egy barátnőm hosszú évek óta edz nagyon jó popsija van és neki is csak alakformálós leggingsei vannak. Mindenkinek jól jön egy kis optikai segítség :)
3/6 anonim 

válasza:

Hát, én 18 éves korom óta kondizok (10 éve) és egyértelműen látszik gatyán keresztül is, hogy feszes a testem. Nincs zsákbamacska. Nem tudom, neked hogy nem tűnik fel a löttyedt fenék, azért az cicanacin is átlátszik és nem is szép látvány.
4/6 anonim 

válasza:

Aki ilyet hord annak fokozatosan egyre rosszabb, löttyedt alakja lesz.
Nincs az izom , a bőr megmozgatva és ellustul minden .
5/6 A kérdező kommentje:
3 Ha leginsben feszes és nem taperolom meg akkor hogyan tünnefel? Mik azok a jelek?
ápr. 25. 17:54
6/6 anonim 

válasza:

Ha leggingsben feszesnek tűnik, de valójában löttyedt, akkor gondolom kitömte valami seggformáló párnával. Kibszott szánalmas, mire képesek egyesek, csak hogy megússzák a sportolást xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!