Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy egy 40 éves férfi csókolózástól két perc után elélvez?
Megismerkedtem egy 40 éves férfival megvan a közös hang olyan kis félénknek tűnik ez engem nem zavar kimentünk a Margitszigetre sétáltunk beszélgettünk leültünk egy padra és elkezdtünk intenzíven csókolózni szerintem egész jó volt de két perc után mondta hogy hát neki most el kell mennie mert nincs valami jól és akkor láttam a hatalmas foltot a nadrágján...
Nem tudom miért lehet ez és mit lehet ezzel kezdeni

Lehet hosszú ideje ez volt a legtöbb amit nővel elért. Plána ha,ahogy írod, kis félénk...
Ez nem bénaság,nem betegség! Rád pörgött már előtte gondolatban. Eleve felfokozott állapotban kapott tőled valami erotikusat...és eldurrant.
Ha tetszik a pasi,látsz benne fantáziát adj neki esélyt. Ha látja,hogy "partner" vagy akkor megnyugszik és az izgalmi határai is kijjebb tolódnak. Normalizálódhat a helyzet. Ha jót akarsz neki ne nevesd ki! Esetleg ,ha úgy adódik, még beszélhettek is erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!