Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen legyen a nő az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen a nő az első alkalommal, mi az elvárás?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fêrfival, aki többször is hangoztatta, hogy számára nagyon jó szex kell egy kapcsolathoz, nem elég a többi tényező. Körülbelül az a lényege, hogy második randi alkalmával 10/10-es szex legyen. Nekem nem voltak egy éjszakás kalandjaim, egy 7 éves kapcsolatból léptem ki, ott nyilván volt szex, de az egy emberrel. Ilyen tekintetben túl sok tapasztalatom nincs, hogy ilyen idegen helyzetben mivel nyűgözöm le a férfit. Illetve mostmár rendesen rá is görcsöltem erre, hogy béna lennék úgyis ilyen egyértelmű magas elvárások mellett. Szóval férfiak segítsetek. Alakuló kapcsolatnál milyen legyen a nő az első szex alkalmával?
ápr. 25. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

"hogy második randi alkalmával 10/10-es szex legyen"

És hogy érzed, te vágynál rá a 2. randin, hogy egy gyakorlatilag szinte még idegen férfit a testedbe fogadj?

Meglenne ennyi ismeretség után részedről a bizalom, és természetesnek éreznéd, hogy lefeküdj vele, amikor életedben másodszor találkozol vele?

ápr. 25. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem is akarnék ilyennel semmit se. Bilibe lóg a keze. Instant tiltás. A pofája nagy meg elvár dolgokat és kb itt megáll a dolog.
ápr. 25. 20:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen alapon vannak ilyen elvárásai? Vagyis persze lehetnek neki, de ugyanúgy Neked is. Te is megmondhatod hogy 10/10es szexet vársz szóval készítse a nyelvét meg a farkát de nagyon!
ápr. 25. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy néz ki egy ilyen nagyon mindent elvárós alak?

Egy görög Isten , vagy 20cm a farka ernyedten, vagy a nyelve gyorsabb bármitől.

ápr. 25. 21:24
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Csak magadat adjad, semmi féle szinészkedés mert abból csak rosszul jössz ki.

Meg aztán úgy szeressen téged amilyen alapból vagy.

De te miért nem mondtad neki hogy neked meg a szex az mindíg 4-5 menetből kell állni máskülönben nincs értelme.

Én mint férfi nekem is volt ilyen nőm aki hűde nagyot akart mondani és mint egy fadarab volt amikor oda kerültünk.

ápr. 25. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

34F

Én mit várnék egy első alkalomtól? Legyen természetes, nyugis, el tudjunk lazulni együtt, nevethessünk egyet a kezdeti bénázáson, ami szinte mindig van. Oda tudjak bújni.

Ilyen fétiseket le se írok (mégis :D), hogy mondtam volna (mostani páromra vetítve), hogy ne borotválkozzon előtte. De ez nem annyira átlagos.

Annak is van egy sajátos feelin'-je, ha olyan nővel van együtt először az ember, aki nagyon tapasztalt és fix elvárásai vannak mindennel kapcsolatban, mert összeszedettséget és koncentrációt tanít, de nyilván kevesen szeretik az ilyen kiélezett helyzeteket. Én se annyira.

Mi van, ha pont a másik fél, a férfi ilyen, vagy legalábbis ezt játssza? Nem tudom, én nem vagyok ilyen. Nem annyira szimpatikus.

Mit csináltam, amikor valamiért egy bizonyos dolgokban (kinézet, tapasztalat) magasabbra pozicionált (legalábbis önmagát)nővel volt szex és úgy voltam vele, hogy néz ki annyira jól, hogy most ezt akkor is végigtolom? :D

Bevettem a leszarom tablettát és nem magamra, hanem rá koncentráltam. Volt, hogy még be is szóltak, hogy kicsit dagadt vagyok (nem voltam amúgy :D), meg ilyen kedves dolgokat, de amikor engedte betenni a farkamat és utána még be is nedvesedett, akkor kipipáltam magamban, hogy valami mégis csak működik.

Persze nőként el kell dönteni, hogy szükséged van-e ilyen folyamatos megfelelősdire hosszútávon. Mindenkit más mozgat. Lehet maszkolni az ezzel kapcsolatos félelmeket meg érzéseket.

ápr. 26. 04:35
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Én azzal a férfival a helyedben nem is ismerkednék tovább. Szexről amúgy sem beszélni kell, hanem csinálni, megélni.
ápr. 26. 08:04
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Ő lesz majd az az ember, aki nem érti meg, ha valamibe nem akar belemenni a nő, mert neki úgy már nem lesz 10/10 a szex. 🙃
ápr. 26. 17:33
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megszakítottam a kapcsolatot, mire nem túl szép stílusban nyilvánult meg.
ápr. 28. 09:16
 20/20 anonim ***** válasza:
78%

Egy pici petyhüdt, legfeljebb félkemény férfiasságra számíts, béna mozdulatokkal.

Aki egy ilyet fontosnak tart elmondani ismerkedéskor, az egy ostoba tahó.

Ugyanitt neked sem lehet sok önbecsülésed, ha ezek után nem hagyod ott a francba ezt a hencegő majmot.

ápr. 28. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!