Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy állandóan a férfiak farkàn jár az eszem?
Ha faszmániás vagy, akkor legyél az, ne aszerint élj hogy másoknak mi a jo"
Azt hiszem mégis félek pedig az emberek megitelesetől. Nem akarok könnyű verunek tűnni,se olyannak aki ha valakivel egymara kattanunk,ott rögtön elkezdené kenyeztetni szájjal, pedig az ösztön meglenne hozzá
Azt hiszem a neveltetesem is rátesz egy lapattal. Édesanyám nagyon tabu téren kezelt minden hagyományostol eltérő dolgot. Nálunk amit én kivanok az már devians perverz konnyuveru dolog
Igazából fogalmam sincs hogy elhetnem meg ezt a vágyat úgy hogy ne jojjek ki belőle negativan. Tényleg erdekel minden segítő tanács és legyszives ne irjon mindenki hogy ismerkedne,mert van jelenleg kiszemeltem,aki iránt megesz a szexuális vágy

Ki a francot érdekel, hogy mennyire normális?!
Szeresd, élvezd ki, csináld!

Ha meg tetszik valaki miért nem csábítod el?
Második randin aztán rávetheted magad.
B@szatlan vagy az a te bajod, de közel a segítség, csak tenned kellene érte.

#13 Akkor tulajdonképp saját magad ellensége vagy, illetve a neveltetésedé.
Figyi, az életemben volt már jópár nő aki épp olyan időszakát élte hogy párhuzamosan több farkincát is tartott, volt akinek 8-12 pasi volt "raktáron" mikor kihez volt kedve alapon.. Volt olyan köztük akihez este átmentem mert hívott, és én voltam benne aznap a harmadik.
Volt olyan aki bárhol bármit bárkivel hajlandó volt.
Volt olyan ezek közt akiről a "beavatottakon" kívül SENKI nem mondta meg hogy ilyen, nem feltétlen kell nagydobra verni.
A megítélésről annyit. hogy szerinted kinek teljesebb az élete? annak aki végig azon görcsölt hogy ki hogyan ítéli meg, vagy az, aki leszarta ki hogy ítéli meg és amire vágyott azt megtette ha volt rá lehetőség?
Végülis sírfeliratnak is kiváló.. "mindig úgy élt hogy ahogy mások akarták.." Ja, nem. :)

Nem gondold, hogy egyedül vagy ezzel. Senkinek nem íródnak ki a homlokára a gondolatai. Enyém sem…
Vannak titkok, amiket kommunikálni sem kell mindenféleképpen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!