Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségek, feleségek barátnői,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, feleségek barátnői, milyen szaftos dolgok történtek a leánybúcsún 😜🫣?

Figyelt kérdés
Vagy semmi nem volt?
ápr. 27. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

Ez az oldal termeli az inceleket

Át kellene nevezni incelkérdésekre

ápr. 27. 16:23
 2/7 anonim válasza:
78%

Valós!

Munkahelyemen volt egy csaj, aki jóban volt a főnöknővel, és olyan dolgokat tehetett meg, aminek a töredékéért kirúgtak volna mást. Pl.: rendszeresen késett, előbb lelépett, 1 órás ebédszünet, mindig mehetett konferenciára,... Kiderült évek múlva, hogy ott volt a főnöknő lánybúcsúján és volt videója, ahogy a főnöknő tejszínhabot nyal a táncossrác farkáról.

ápr. 27. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Pár hete volt a leánybúcsúm (a barátnőim elvittek egy párizsi hétvégére) és a "legszaftosabb" dolog az volt, hogy többek között mindegyikük vett nekem egy szexi fehérneműt, majd azokat felvettem és mindegyikhez kitaláltak valami szituációt, amit eljátszhatnék benne a párommal (ezt már megelőzte egy koktélozás).

Nem kéne abban a tévképzetben élni, hogy egy leánybúcsúban (vagy akár a férfi változatban) mindenképpen van sztrípper, vagy prosti vagy bármi egyéb.

ápr. 27. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom szaftos mahapörkölt volt a vacsi! Nyaltuk mind a tiz ujjunkat utána.
ápr. 27. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Uncsik 🤔😐
ápr. 27. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg téged a leánybúcsúdon hárman is egyszerre dugtak, mi kérdező? :D Egy punciba, egy a seggbe, egy a szájba.
ápr. 27. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam ott egy jó képű srác jött táncolni de uncsi semmit mondó táncot nyomott. Aztán jött az extra, kiment és már álló farokkal jött be. 12en voltunk, mindenki előtt táncolt egy pár percet , kicsit mindenki megfogdosta megsimogatta a testet és a farkát , volt aki adott rá egy puszit , aztán mikor a menyasszonyhoz ért ott már több időt töltött a végén pedig a láb fejére élvezett. Nem tudom otthon elmondta e de az esküvő meg lett tartva
ápr. 29. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!