Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Srácok, Kunhalmi Ágnes bejön nektek?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 08:17
1/9 anonim 

válasza:

8-10 évvel fiatalabb kiadásában igen, jelenleg már nekem kicsit koros, de nem csúnya még most sem persze.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
ápr. 29. 08:49
3/9 anonim 

válasza:

Még most is megérne egy patront. De Szentkirályi jobb.
4/9 anonim 

válasza:

Csak ha kissé spiccesen becsurrant a bugyiba... olyankor nagyon megdugnám.
5/9 anonim 

válasza:

Még most is megdugnám. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb politikus. Természetesen csak külsőre.
6/9 anonim 

válasza:

Dúró Dóra nekem az igazi ha már politikusokról van szó, őt dugnám és nyalnám. Kunhalmi Ágnes is jó, és Szentkirályi Alexandra is, igazából őket is dugnám.
9/9 anonim 

válasza:

Én is seggbe dugnám, biztos jó szűk lehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!