Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a barátnöm, hogy mindenképp ki kell nyaljam, ha nem akarom?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 13:47
1/32 anonim 

válasza:

Mert ezt illik adni annak, akit szeretsz. :)
2/32 anonim 

válasza:

Bolindság. Csak azt kell adni ami mindkét félnek oké.
3/32 anonim 

válasza:

én kinyalom helyetted, de meg is dugom utána.
4/32 anonim 

válasza:

Nem kell senkinek semmit. Bár sosem értettem, hogy normális körülmények között hogy nem akar egy pasi nyelvvel/szájjal kényeztetni egy nőt, a saját nőjét.
Persze tudom ízlések és pofonok, de én speciel jobban is élvezem amikor az arcom elveszik a combjai között, falom, zabálom és közben érzem/hallom, hogyan élvezkedik...a legdurvább erekciókat ez hozza ki belőlem
5/32 M.Krisztina22 

válasza:

Én imádom ha kinyalnak.. enélkül nem is engednèm a szexet.
Természetesen én is viszonzom a pasinak.
6/32 anonim 

válasza:

A párom is így szokta csinálni :)
Szeret ott lenni.
A nyelve jól csinálja főleg ahogy begerjed ;)
7/32 anonim 

válasza:

A nőt ki kell nyalni rendesen és kész, ahogy Krisztina is írta :D F.
8/32 anonim 

válasza:

Én is imádok nyalni,furcsalom is ha valaki nem szereti,szeretném ha egy nő kenyeritene hogy nyaljam ki.
10/32 A kérdező kommentje:
A pöcke meg túlérzékeny, úgyhogy alapból felejtös.
ápr. 29. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!