Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy csendes, vékony alkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, vékony alkatú fiúban nincs meg az a tulajdonság, ami ahoz kell hogy egy nőt megszerezzen?

Figyelt kérdés

Én sajnos ilyen vagyok és nem vagyok sikeres a lányoknál.

Néha látok olyan fiúkat akik jól néznek ki, meg jó kisugárzásuk lehet a lányok számára. Na nekik biztos könnyű barátnőt szerezni.

ápr. 29. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a kulsorol szol, de igen valamivel "el kell adni" magad a masik szemeben (legyen az fiu es/vagy lany).
ápr. 29. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne rinyálj, hanem menj csajozni. Én is csendes vagyok, utálom a fölösleges locsogást, amikor valaki csak azért pofázik megállás nélkül mert rühelli a csendet. Komolyan, a sok ugatás az alacsony intelligencia jele. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nőkenek bejön ha "titokzatos" vagyok. Sokszor hallom, hogy tűnődik a lány rajta vajon mi járhat a fejemben...

Meg amúgyis tök gáz amikor valaki folyton pofázik csak mert figyelemhiányos és kell neki hogy az ő pofájától visszhangozzon a környék állandóan, mert akkor érzi úgy megkapja a figyelmet ami után úgy remeg mint egy drogos ha nem kapja meg...aki segget csinál a szájából csak rá figyeljenek...pont mint egy celeb.

Úgy vettem észre az emberekben (nem csak nőkben) pozitív érzést kelt ha bölcs halgatással hátradőlsz és némán figyeled az eseményeket és csak akkor emelkedsz szóra ha kell, de akkor valami velőset vágsz oda.

Ez a különbség a férfi és a bohóc között. A kinézeten meg lehet formálni, kezdj el gyúrni, nézz ki valahogy. Nem kell Arnold Schwarzeneggernek lenni, csak ne légy a klasszik "teleszart búvárruha". A csajozás nagy motiváció, én is kákabél voltam, aztán meg dagadt...ez motivált, hogy válásom után újra összeszedjek egy helyes csajszit, és sosem gondoltam volna, hogy pont én, aki a hiúság és beképzeltség minden formáját megveti, úgy álltam a tükör előtt, hogy "b@szki, ott kockásodik a hasam...és amúgy tök jól nézek ki".

Szóval ne azon keseregj, hogy senkinek nem kell ami vagy, hanem dogozz rajta, hogy olyan légy aki legalább egyvalakinek kell

ápr. 29. 16:16
 3/4 Eric Griffin ***** válasza:

"Ne rinyálj, hanem menj csajozni. Én is csendes vagyok, utálom a fölösleges locsogást, amikor valaki csak azért pofázik megállás nélkül mert rühelli a csendet"

Te csendes? Már alapból beszólva kezdesz a másiknak, és olyan hosszan írtad, hogy 5 sort olvastam el kb, nem fér ki a telóm kijelzőjére a válaszod

ápr. 29. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom, te már annak is örülsz ha eltudod olvasni a tejesdobozon, hogy mi van benne, de ha ennyire sok betű van egyhelyen, attól már megrémülsz. Bocsánat nem akartalak megijeszteni. Ez az írás-olvasás dolog se való mindenkinek. Menj, beszélgess a WC-pumpával, kerüld könyveket meg hasonló para dolgokat és élj boldogan 😘
ápr. 29. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!