Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak. Volt olyan nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Volt olyan nő, akivel mindenkinél izgalmasabb, jobb volt a szex?

Figyelt kérdés
Orál vagy rendes szex, de kimagaslóan jó volt vele. Ez átlagában az a nő, aki iránt érzéseitek is vannak?
ápr. 29. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen a 2. barátnőm volt akivel az erotika kimagasló volt konkrétan minden téren 8évig. Már persze ex sajna szóval...bízom benne még lesz hasonlóan tüzes lánnyal dolgom... F.
ápr. 29. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is már csak exem. Szerelmes voltam belé,de kib@szott öntörvényű volt, és mindenáron okosabb akart lenni. Konkrétan nem éreztem már magam férfinak. Életem legrosszabb döntése volt,hogy elkezdtem titokban mással ismerkedni, ő ezt megtudta és lelépett. Testileg van akihez jobban vonzódom,de ez megtévesztő,mert beléjük nem is lettem olyan szerelmes, másik hogy egyik se jobb az ágyban.
ápr. 29. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Akivel nem kimagaslóan jó azzal nem jövök össze
ápr. 29. 19:41
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Igen, a kb 8-9évvel ezelőtti exemmel.

A külső preferenciáimat 10/10-re hozta és mindig beindított.

Remélem jól megy neki a gyertyaöntős biznisz :D

ápr. 29. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy nagyon odaadó, sorozatélvező, perverz kis "dög" volt. Ettől a legjobb azzal akihez érzelmek is kötnek.
ápr. 29. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

Hát az orál olyan csajjal volt a legjobb, akibe sosem tudtam volna szerelmes lenni, de úgy adta a helyzet, hogy mivel a pasija távol élt tőle, és ő pedig nagyon kívánta a f..zt mindig, így hát rendszeresen dugtam. Külsőre is nagyon vonzó volt, de ahogy tudott szopni, azt soha senki meg sem közelítette azóta sem. Mint egy ipari porszívó, de nagyon érzékien, élvezhetően csinálta, nem durván, a szuszt is kiszívta belőlem, és annyira élvezettel csinálta, hogy valami elképesztő.

Maga a szex viszont a jelenlegi párommal a legjobb, akivel már évek óta együtt vagyunk. Semmi extra, de azért a kémia és az érzelmek számítanak a legtöbbet.

ápr. 30. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!