Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan és hol mivel szeretsz maszturbálni? Milyen gyakran csinálod?
Figyelt kérdés
2025. ápr. 30. 06:01
11/13 anonim 

válasza:

válasza:Cardio bunny sportmelltartóimmal maszturbálok:) 32/F
12/13 anonim 

válasza:

válasza:Napi 1x fleshlightal meg sikositoval
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Napi többször.. ahol van rá alkalmam..N
Kapcsolódó kérdések:
Ismerős vagy inkább ismeretlen/celeb képére szeretsz maszturbálni?
Kiváncsi vagyok az emberekre mert én inkább ismerősökre szeretek de ha van egy nagyon vonzó hölgyszemély akit találok interneten akkor inkább arra és azzal mintha nagyobb élményt nyújtana. 19/F
Kézzel szeretsz leginkább maszturbálni, vagy segédeszközt is használsz?
A kérdésem mindkét nemhez szól. Én pasi ként, pl. szeretek használni maszturbátort. Másabb, kellemesebb érzés, mint kézzel csinálni.
Neked mi jelent az, hogy szex azzal aki szeretsz? Nekem a maszturbálást.
23L A szex csak testiség, utána én jobbra, ő balra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!