Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon a szinte csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon a szinte csak pozitív értékelés mennyire valós ?

Figyelt kérdés

Láttam pl hogy van akinek közel 200 értékelése van és nincs 1 negatív se , illetve pl 40 és egy negatív , elvileg ez már "jó alap" kellene hogy legyen.

Mi a véleményetek részben valósak ?

Az mondjuk egyértelmű akinek van 3 és abból 2 negatív.

ápr. 30. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Volt régen egy fórum (piroslámpa vagy valami hasonló volt a neve) ahol cenzúrázatlan valós értékelések voltak. Nem tudom megvan-e még.
ápr. 30. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Most is van egy : beszamolok nevü oldal csak kevés lányról van beszámoló és ha van akkor változó kiről mennyi.
ápr. 30. 12:55
 3/9 cinderella_ ***** válasza:
100%
Személyes találkozóig úgy se tudod. Nem tudom ez hogy megy, de ha nem szimpatikus, még mindig sarkon fordulhatsz.
ápr. 30. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazad van , csak jó lenne tájékozódni (valósan) hogy kisebb legyen az esélye egy félresikerült találkozónak.
ápr. 30. 12:58
 5/9 cinderella_ ***** válasza:
Az még mindig csak egy félresikerült lenne, a következő jobb lesz. Biztos nehéz olyat találni, aki nem bunkó és lehúzós, de az ő oldaluk is érthető.
ápr. 30. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden beszámoló szubjektív. Nagyban függ például a lány hangulatától - amire több dolog hathat; rossz éjszaka (nem aludta ki magát), családi problémák (szülőkkel kapcs, rokonokkal, pasijával), egyéb emberi kapcsolatok (összeveszés barátnőkkel, strigóval/madammal), előző vendég miatti rossz hangulat, konkurens lányok csesztetése (telefonos hívás, vagy időfoglalásra küldött vendég) vagy épp egészségügyi problémák és itt nem csak a menstruációra gondolok. Nagyban függ attól, Te milyen vibe-ot hozol magaddal. Mennyire vagy megnyerő a számára, mennyire jön be neki a stílusod, mennyire kedvel meg és mennyire érzi, hogy Te megkedvelted. Emellett pedig a szex is számít .... Neki is.

Én igyekszem sokat beszélni a lányokkal - ez egyrészt bennem is old némi feszültséget, meg a lányban is. Nem szoktam tolakodó lenni sem az Ő magánéletében nem turkálok, sem az enyémet nem öntöm rá. Mégis akadt olyan lány aki érezhetően nem volt vevő erre, másnak viszon nagyonis szimpatikus lettem ezzel, de akadt olyan lány is, aki az elején be volt feszülve és az akció után - mikor már öltöztem - sikerült teljesen átfordítani a dolgot és megkedveltetnem magam vele.

De a lényeg; a beszámoló arról szól én hogy hangolódtam a lányra - ezt a részt én ugyan megírom, de másnál nem szoktam elolvasni. Számomra hasznos infó, hogy ha kocsival megyek akkor fizetős-e a parkolás vagy nem, általában van-e szabad hely, vagy jobb ha plázában parkolok és tömegközlekedéssel jutok el a címre. Nem ingatlanosként vagy lakberendezőként megyek, így a kégliről/fürdőről szóló leírás annyiban érdekel, hogy ne egy matracon kelljen dugni meg legyen normál tusfürdő. Persze hasznos az is, ha a lánynak speciális elvárásai vannak - azaz nagyon háklis mondjuk a szájvíz használatára. Érdekel továbbá, hogy a képeknek mennyiben felel meg a lány. Asszem ennyi.

De például nálam alap, hogy olyan lányhoz nem megyek akinek bizonyos mennyiségű (20-25) beszámolótól többje van rövid időn belül.

A több beszámolósok között egyébként érdemes megnézni van-e több beszámolós - anno volt néhány olyan lány, akinek konkrétan rajongója volt valaki és 70-80 beszámolóval ajándékozta meg. Bárkinél visszajárós voltam, arról a legritkább esetben írtam beszámolót. Főként azért, mert (2 kivételtől eltekintve) a lány sose tudta, hogy kivel van dolga. Így nem egy pozitív beszámoló érdekében történő élményt kaptam. Persze, sokszor kaptam meg, hogy mekkora idióta vagyok, mert az ilyen helyzettel igenis vissza kell élni, ki kell használni ..... a hitelességem sokkal fontosabb volt ennél - nem mellesleg így is sok pozitív élményben volt részem.

Negatívumokat nem szeretnek írni az emberek, ahhoz nagyon fel kell, hogy b*szódjon valaki, hogy negatívumokat húzzon be.

A bessámolók oldal számomra hiteltelen - túl sok lányt foglalkoztat ... nem mellesleg ellenszolgáltatásokért cserébe törölnek negatív vagy kellemetlen beszámolókat. A Piroslámpa fóruma zseniális volt anno. Nemrég én megtaláltam rajta jónéhány 20-22 évvel ezelőtti beszámolómat ... jól esett emlékeket idézni ... még magam is meglepődtem mekkora f*szságokat hordtam néha össze.

ápr. 30. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A Beszamolok oldalon nehogy azt hidd, hogy csak valós dolgokat olvasol. Nagy kamu az egész. A sokat írogatók felajánlják a lányoknak, hogy bizonyos kedvezményekért írnak róluk valami szuper jó beszámolót. A többség meg belemegy. Azoknak a lányoknak akiket valamiért nagyon kedvel az oldal, a rossz beszámolókat leveszik, arra hivatkozva, hogy nem valós értékelés.

Én már nem is nézem azt az oldalt egyáltalán, elég volt.

máj. 1. 08:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van , köszi.
máj. 1. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7# nél az igazság. Annyiban pontosítanék, hogy nem mindig a vendég ajánlja a jó beszámolót, inkább a lányok kérik. Nekem nagyjából 6-8 éve az egyik lány 5000 forint kedvezményt adott per alkalom, ha írok róla jó besziket. Írtam vagy hatot, mert visszajáros voltam orálra. De persze a beszámoló szaftosabb volt, mint a valóság, mert karakternek meg kellett lenni, különben nem fogadta el az oldal. Semmi köze nem volt a valósághoz. Más lányok is kérték, hogy írjak, de nem mind adtak kedvezményt.
máj. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!