Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dominaként akarok csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominaként akarok csinálni pár rövid videót, amit aztán eladok. Milyen videókra van kereslet szerintetek?

Figyelt kérdés
Olyanon gondolkodtam, hogy csinálok egy handjob instrukciós videót. A szolgám farkán csinálom, és azt kell pontosan utánozni. Közben mondanék izgi dolgokat.
ápr. 30. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Én még a kis pénisz alázást is nagyon kedvelem.
máj. 1. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Straponnal a kamerába vered, odatolod és beszélsz hogy kapja be, szopja, stb. Esetleg alulnézetból hogy látszódjon a teljes tested, arcod, közben ráköpve néha a straponra v kamerára. De olyan videók is jók ahol a nyálát csorgatja és mondjuk rámegy a mellére hogy nyalja le. Én ilyeneket szeretek nézni.

Olyat sose szerettem amikor férfi is van a videóban. Viszont egyszer láttam egy olyat hogy hátulról dugja és a csávó próbálja a lábait összehúzni hogy meneküljön, de a csaj a lábait használva szétterpeszti a sub lábait és elkezdi jobban pakolni. Ez egy dögös mozdulat volt.

máj. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!