Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan lányok akik jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik jól néznek ki és nem a feltűnősködő, harsány, extrovertált fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
máj. 4. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen feltűnési viszketeg majmok amúgy se jöttek be sosem.
máj. 4. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Nincs. Ne álmodozz.

Esetleg majd 25-30 felett mikor már egy tucat ilyen paraszt levarta és leépitette érzelmileg, akkor észre vesz ha jó állásod jó külsőd és csicska személyiséged van.

Ők ezt úgy hívják fejlődés

máj. 4. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

#2 ok incel.

Az aki nem feltűnő, harsány nem egyenlő azzal, hogy csicska személyisége van. Nekem a feltűnő harsány férfiról az jut eszembe aki elmegy egy társasággal kocsmába és emelt hangon röhög meg óbégat meg sztorizik csak azért, hogy rá irányuljon a figyelem. Mindent iszonyat teátrálisan csinál, jelenetet rendez. Ez iszonyat taszító. Valakinek lehet ez tetszik, de inkább legyen valaki csendesebb de mondjuk jó beszélgetőpartner vagy érdekes személyiség mint feltűnő meg extra ért extrovertalt.

máj. 4. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen jöttem rá, hogy milyen is egy igazi férfi.
máj. 4. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 🤣🤣🤣🤣 csak gratulálni tudok hozzá. Addig hány ilyen suttyó alá feküdtél?
máj. 4. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5 Már számát se tudom 🤣

Ahány jött 😂

máj. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!