Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hátrány ha fiatala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hátrány ha fiatalabbnak nézek ki a koromnál férfiként?

Figyelt kérdés

28 vagyok és szerintem ilyen 22 körülinek tűnök.

Arcom miatt tűnök fiatalabbnak meg a vékony alkatom miatt leginkább.

máj. 4. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen

Én 29 vagyok de sokan 20-nak néznek

máj. 4. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

30 felett már hátrány sajnos. Egy érett nőnek már férfias, határozott férfi kell legtöbbször. Régen még előny lehetett a kisfiús külső, de már lassan nem abban a korban vagy.

Saját tapasztalat.

máj. 4. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Nekem sajnos nem az esetem ez a típus.
máj. 4. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Nemhogy hátrány, inkább gáz. Nem szeretném ha 37 évesen mondjuk 20-nak néznek ki mellettem ha én is 35 vagyok. De ha 70 évesen 50-nek néz majd ki, az jó lesz.
máj. 4. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Nekem bejön pasiként ha a lány 30 helyett mondjuk 20-nak néz ki, de az már nem, ha 30 helyett 40 évesnek. :) Feleségem 32 évesen 18-19 évesnek néz ki, imádom :)
máj. 4. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
tartsd meg ezt 40 évesen is , örülni fogsz
máj. 4. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább előny.
máj. 4. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Minél idősebb leszel annál nagyobb előny lesz :) a csenevész, nyüzüge testalkat viszont egyik életkorban sem nyerő.
máj. 4. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, ha megmondom hány éves vagyok skippelnek, ha élőben talizok valakivel azt hiszi 10-essel fiatalabb vagyok...így k#rva nehéz de ennyit ért az egészséges életmód teljes szinten...szóval csak online szopóka az ismerkedés mert itt mindenkit életkorban és magasságban mérnek és ne kinézetben azt meg sem nézik ha az előbbi kettőn nem mész ár mint egy adat. :( F.
máj. 5. 11:32
 10/10 Rex Hunter ***** válasza:
Én 45 évesen nézek ki sokkal fiatalabbnak. A többség azt mondta, hogy 32-37 éves vagyok. Szerintem a rendszeres sportnak köszönhetően. Ez soha nem hàtràny, inkább előny!
máj. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!