Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szabadulhatnék a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabadulhatnék a vágyaimtól?

Figyelt kérdés
A második trimeszter óta (2 éve) nincs szex otthon, és lassan inkább csak idő- és energiapazarlásnak tűnik az erről való fantáziálás is. Egy ideig elhittem, hogy majd ha jobban táncolok, több nyelvet beszélek, jobban keresek, én éjszakázom a gyerekkel, akkor vonzóbbnak tart a nejem, de nem. Hiába alszik többet, mint amikor dolgozott, meg van napi több óra szabadideje, a libidó nem tért vissza. Tippek, hogy lehetne az enyémet is letörni?
máj. 5. 06:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Vert helyzetből indulsz. És a végére biztosan te leszel a szemét. Ez ilyen.
máj. 5. 06:25
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

Voltam ilyen helyzetben. Szülés után egy ideig volt libidóm, de aztán valami lett velem. Voltam orvoshoz, vizsgálatok, hormonszint ellenőrzés, de mindent rendben találtak. Csak vitamint írtak ki ☹️. Nem kívántam egyáltalán a férjemet, erezte ő is így nem erőltette.

Aztán véletlenül megismertem egy férfit. Tudom, gerinctelen meg lotyó vagyok. Sokáig csak beszélgettünk, kávéztunk. Amikor megcsókolt újra éreztem, hogy kívánom a szexet.

máj. 5. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg kell értetni a pároddal, hogy vannak biológiai szükségletei minden embernek, ha ez nem fog változni akkor intimitás hiányában eljut oda a kapcsolat amikor vége. Beszélgetni kell erről vele sokat, megoldást keresni, mi az ami ők felizgatná, sokszor ezek olyan dolgok amik léteznek, de nem merik kimondani pedig csak vágyak amik csak szavakból állnak.
máj. 5. 07:04
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Ja és a vágyaktól ne akarj megszabadulni ez a teljes élet része. Nélküle depresszió, prosztata rák stb.
máj. 5. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

#2!

Feldobhattad volna a párodnak a hármas lehetőségét.Nem tudni mennyire fért volna bele nektek, akár az új helyzet miatt újragondolva, de mindenképp adtál volna neki egy akármennyi lehetőséget és lehet együtt maradtok.

máj. 5. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
#5 Ajánlottam! Nem akarta.
máj. 5. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Nálam ugyanez mint a 2esnél , egyszer azt mondtál nekem h a szexben nem létezik monogám.Max talán azoknál akik feldobják vmivel..nekem is van egy olyan férfi, akihez szexuális vonzódás, az ágyban tökéletesen kielegitjük egymást!
máj. 5. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:
2es. Jól értem, h a másik pasival dugtál, és emiatt szétmentél a pároddal? A gyerek ekkor mekkora volt?
máj. 5. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:

6.

Köszönöm hogy visszairtál igy teljesen megértelek.

máj. 5. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

2

Szerintem is lotyó vagy.

F

máj. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!