Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér nőknek milyen szexpózoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőknek milyen szexpózokat javasoltok, amiben a legmélyebbre tud hatolni a férfi?

Figyelt kérdés

110+ kg vagyok és érdekelne mely pózokban tudnának a legjobban belém hatolni, mert ugye a p*ncim is husisabb.

Ne írjátok hogy fogyjak le, mert folyamatban van, köszönöm.

25/N

máj. 5. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kutya
máj. 5. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem kutya, disznó....🤔🤔
máj. 5. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
#2 Jófej vagy. Mondta hogy dolgozik rajta. Miért kell valakit akár névtelenül is megalázni? Nem ismerjük a körülményeket, amik ide vezettek, de az mindenképp dicséretes hogy dolgozik rajta. Csak hajrá kedves kérdező. Én 2 hónap alatt 20 kilót leadtam. Ha nekem sikerül, akkor bárkinek. A kutya jó lehet, de igazából ami tetszik. A 110 még nem annyira extrém dolog. Csináljátok ahogy jól esik.
máj. 5. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a kutyus, vagy elölről úgy, hogy a lábaidat a partner vállaira rakod, ha az kivitelezhető az alkatoddal.
máj. 5. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt két 130+ exem. Legjobban akkor ment be, ha guggoltak az ágy szélén. Nem túl kényelmes, de mélyreható élmény. Amikor "lehajolsz szappanért", az is jó. Amennyire tudod, húzd fel a térded missziben, az is jó, de csak első póznak, táguláskor váltani kell.
máj. 5. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom elmondani, de élőben megmutatnám ;))
máj. 6. 06:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fejre ülős pózban.
máj. 6. 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Párom hasonló alkat, talán pár kilóval könnyebb, ő imádja a kutyát is, de ha beleül, szinte azonnal (2-3 perc alatt) elélvez. És hozzáteszem, hgy nincs óriási méretem...
máj. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!