Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőknek milyen szexpózokat javasoltok, amiben a legmélyebbre tud hatolni a férfi?
Figyelt kérdés
110+ kg vagyok és érdekelne mely pózokban tudnának a legjobban belém hatolni, mert ugye a p*ncim is husisabb.
Ne írjátok hogy fogyjak le, mert folyamatban van, köszönöm.
25/N
máj. 5. 14:58
3/8 anonim 

válasza:

#2 Jófej vagy. Mondta hogy dolgozik rajta. Miért kell valakit akár névtelenül is megalázni? Nem ismerjük a körülményeket, amik ide vezettek, de az mindenképp dicséretes hogy dolgozik rajta. Csak hajrá kedves kérdező. Én 2 hónap alatt 20 kilót leadtam. Ha nekem sikerül, akkor bárkinek. A kutya jó lehet, de igazából ami tetszik. A 110 még nem annyira extrém dolog. Csináljátok ahogy jól esik.
4/8 anonim 

válasza:

Vagy a kutyus, vagy elölről úgy, hogy a lábaidat a partner vállaira rakod, ha az kivitelezhető az alkatoddal.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem volt két 130+ exem. Legjobban akkor ment be, ha guggoltak az ágy szélén. Nem túl kényelmes, de mélyreható élmény. Amikor "lehajolsz szappanért", az is jó. Amennyire tudod, húzd fel a térded missziben, az is jó, de csak első póznak, táguláskor váltani kell.
6/8 anonim 

válasza:

Sajnos nem tudom elmondani, de élőben megmutatnám ;))
8/8 anonim 

válasza:

Párom hasonló alkat, talán pár kilóval könnyebb, ő imádja a kutyát is, de ha beleül, szinte azonnal (2-3 perc alatt) elélvez. És hozzáteszem, hgy nincs óriási méretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!